Waarom is sex met psychisch-problematische vrouwen vaak veel uitbundiger, maar is het zo moeilijk die relatie stand te laten houden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Lekkere uitbudige sex is wel leuk voor de partner, maar als die persoon zich tijdens het boodschappen doen ook helemaal laat gaan, of tijdens het strijken helemaal uit haar dak gaat, lijkt me dat problematisch. En een relatie bestaat niet alleen uit sex maar ook uit gewone alledaagse bezigheden. En voor die laatste is het fijner als je wat gelijkmatig bent. Dan weet de partner wat hij kan verwachten en zit hij niet de hele dag in spanning van wat er nú weer boven zijn hoofd hangt. Dat is funest voor een relatie. Lijkt mij tenminste.

mensen die geestelijke problemen hebben zijn vaak ook een stuk emotioneler. tijdens de seks kan zon persoon zich dus helemaal over geven en voor een prettig ervaring zorgen. helaas geld deze gevoeligheid niet alleen tijdens de seks;). dit soort mensen kunnen snel gekwetst zijn omdat ze heel emotioneel zijn,wat een relatie lastig kan maken.

sex is een heerlijke uitlaatklep. dus ook als je psychische problemen hebt kun je daar even alles in laten gaan (zeker niet altijd!! het is ook vaak andersom dat er dan juist geen zin in sex is). een relatie onderhouden is een ander verhaal. daar komt veel energie bij kijken wat je er in moet stoppen en als de vrouw (of man) psychische problemen heeft dan wil ze ook ondersteund worden daarin door haar partner, wat vaak ook niet lukt omdat het erg gecompliceerd kan zijn, dus dat is veel en veel moeilijker dan een lekker potje vrijen waar je je kan ontladen op een postieve manier.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100