Waarom staan er geen mannen achter de ramen op de Wallen van Amsterdam?

Je hebt er wel wat hermafrodieten en drag queens staan, maar geen standaard mannen.
Vrouwen hebben daar misschien minder behoefte aan, maar er zijn zat homoseksuele mannen die daar wel behoefte aan hebben, en in Amsterdamis homoseksualiteit natuurlijk al lang en breed geaccepteerd. Hoe zit dat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

het is in 2007 wel eens geprobeerd. Ook vrouwen (en homoseksuele mannen) konden toen een bezoekje aan de Wallen in Amsterdam brengen. Maar het bleek geen succes. een reden hiervoor zou kunnen zijn dat vrouwen het belangrijker vinden om naast de seksuele relatie voldoende emotionele intimiteit te ervaren met de partner. dat heb je niet/nauwelijks bij een bezoekje waar je voor eventjes betaalt. het is dus een kwestie van vraag en aanbod. En het lijkt erop dat de vraag naar dergelijke praktijken bij vrouwen te laag is.

Bronnen:
http://www.waarmaarraar.nl/pages/re/10946/...

Als een man dan daadwerkelijk de rol van een man moet spelen, zit de kans er dik in dat hij geen erectie krijgt. En dan is er een probleem. Bij een vrouw is dat simpeler, die kan wel, ook als ze er geen zin in heeft.

vraag en aanbod: Het aanbod is er geweest, maar de vraag was er niet: geen vrouw die naar binnenging.

In de homoscene gaat dat anders: zat clubs en straten waar mannen en jongens flaneren die in te huren zijn. Er is niet genoeg vraag naar heren achter een raam zoals de dames achter een raam zitten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100