Is er een beweging dat tegen de nieuwe ov chipkaart systeem is waar je lid van kan worden?

Ben ik nou de enige die ziet dat dit een slecht idee is?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het leven verandert voortdurend,, zo hebben we de betaalpas gekregen (met veel weerstand), later ook de euro( met nog meer weerstand) en nu de o.v. chipkaart, ook met veel weerstand, maar we moeten verder, natuurlijk zitten er ook nadelen aan, maar ook veel voordelen. Nog even dan gaat bijna al ons geld er uit en kan je alleen nog maar betalen met een chipkaart, want geloof me , dit is maar een begin. Ook dat zal veel weerstand oproepen. Er tegen zijn heeft geen zin, aangeven waar het fout gaat misschien wel en er zitten nog veel fouten/foutjes in, maar je moet ergens beginnen. Over de komst van de euro hoor je ook niemand meer, zo zal het met de o.v. chipkaart ook wel gaan.

Je zou eens op onderstaande bronnen kunnen kijken!

Powered by Groen-Links: http://www.ov-chipklacht.nl/ Enneh: http://ov-chipkaart-nee.hyves.nl/ Ook nog hier: http://www.xs4all.nl/~tv2005/ov-chipkaart/ Maar allemaal zinloos, het is niet meer te stoppen.

Gewoon niet met het openbare vervoer reizen.

Ik ben zeer vaak in een land waar de OV chipkaart werkt als een trein, ook in parkeerautomaten. Maar NL moet alles zo ingewikkeld doen en denkt altijd dat ze het beter kunnen. Er is niets mis met de OV chipkaart, alleen grijpen de vervoersbedrijven hun kans de prijs te verhogen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100