Hoe kom ik te weten of een man getrouwd is of niet?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Mijn ervaring....dat kan je nooit met 100% te weten als de man in kwestie jou niet (geheel) in zijn leven wil. Of je nu hyves, facebook of linkedin bekijkt, het zijn allemaal zelf gemaakte pagina's waarin de persoon in kwestie het niet belangrijk vind hierin de burgelijke staat te vermelden, dus 100% betrouwbaar is die informatie niet. Niet iedereen die getrouwd is heeft voor een ring gekozen dus daar hoef je ook niet naar te kijken. Als je een man echt leuk vind en je wilt er echt een serieuze relatie mee kun je het beste het idee van "stiekem getrouwd zijn achter jouw rug om" uit je hoofd zetten en vertrouwen houden. Je komt vanzelf problemen tegen zoals niet in het weekend willen afspreken of geen sms-jes of telefoontjes in het weekend of 's avonds of je kan niet op zijn werk bellen of krijgt geen adres. Mocht bovenstaande niet van toepassing zijn en hij maakt geen bezwaar als je aanbied hem eens thuis te bezoeken of op zijn werk te bellen of in het weekend eens iets leuks doen kan je er gerust vanuit gaan dat hij vrijgezel is.....

Kijk of ie 'n trouwring aan heeft.

Aan de ring misschien ?

Je kunt het hem vragen... Toegevoegd na 1 dag: Als je informeert waar jullie samen de kerstdagen gaan doorbrengen.. Als hij het smoezen komt en het erg benauwd krijgt, dan weet je dat hij bij zijn schoonfamilie kalkoen moet eten...

vraag het hem gewoon en anders vraag of je zijn portemonnee mag zien daar zit vaak een foto van vrouw/ kind in

Gewoon vragen, veel mannen dragen hun trouwring niet.

Probeer hem op te zoeken op facebook of hyves. Hier staat vaak de status op, verliefd, gescheiden etc. Misschien kun je het ook uit de berichten opmaken, er staat misschien iets over zijn vrouw of hij stuurt naar iemand een berichtje dat hij nog steeds vrijgezel is.

Vraag hoe het met zijn vrouw gaat?

een beetje naar het onderwerp een gesprek maken en dan vragen of hij al een vrouw heeft ofzo.

Je bedoelt of hij een vaste relatie heeft? Vraag of je op/in zijn mobiel mag kijken. Iemand die een vaste relatie heeft, vindt dat vast niet goed.

Heb je zijn telefoonnummer? Waarschijnlijk alleen een mobiel nummer. Vraag het nummer van zijn vaste telefoon, omdat je het te duur vindt altijd mobiel te bellen (zeg je). Als hij dat niet geeft heb je reden om wantrouwend te zijn. Tenzij hij echt geen vaste aansluiting heeft. Ben je al bij hen thuis geweest? of komt ie altijd bij jou? Zeg dat je de volgende keer bij HEM wil komen omdat je graag wil zien hoe hij woont.

Er is nu eenmaal een wet in Nederland die de persoonsgegevens van iemand beschermt. Als iemand niet wilt dat je zijn "staat" kent zal hij daar wel zijn redenen voor hebben. Als alle bovenstaande tips niet werken kun je ook eens proberen of je in zijn portefeuille of portemonee kan gluren. Zitten er foto's in misschien?

Aan hem snuffelen of ie wasverzachter gebruikt: het schijnt dat vrouwen vrijwel altijd wasverzachter in de wasmachine doen, en vrijgezelle mannen vrijwel nooit ;-)

afspreken in het weekend, op een onmogelijk tijdstip, werkt meestal erg goed. Zo rond 3 uur in de middag, wanneer ze getrouwd zijn kunnen ze meestal niet. Willen ze alleen afspreken bij jou thuis (anders worden ze gezien) en in de avond of in de week overdag. En als je dan ook nog vraagt wat hun vrouw er van vindt staan ze meestal een beetje te schutteren. Veel succes!

Door hem thuis te gaan bezoeken.

Als hij heel slim is, kan iemand dit jarenlang verbergen. Ik ken daar voorbeelden van. Het is ongelooflijk hoe sommigen met list en leugen hun relaties weten te bedriegen! Je hebt al een aantal tips, maar een rasjokkebrok is hier allang op voorbereid en heeft gezorgd dat je er niet achter komt. Ik denk, dat als je vermoedens hebt dat er iets niet klopt: dat je het rechtuit en eerlijk moet vragen. Zeggen dat je twijfels hebt en waardoor. Zelf zou ik, als ook na deze fase nog twijfels bestaan, stoppen met de relatie. Als er geen vertrouwen is, lijkt me de kans heel klein dat het leuk wordt.

Vraag hem wat hij meestal doet in het weekend. En als controle-vraag, hoe hij zijn vakantie besteedt. Elke getrouwde man kan er dan niet omheen te zeggen dat hij met zijn vrouw op stap gaat.

Vraag wat hij voor werkt doet , en daarna vraag je wat zijn vrouw voor werkt doet :)

je kan hem er gewoon om vragen, indien jet durft

Vraag of je zijn trouwring mag zien ;)

Vraag waar hij werkt en bel op als Mevrouw,

-Vraag waar hij op huwelijks reis is geweest. als hij dan zegt ik ben niet getrouwd dan zit je goed :D -kijk naar de ring -vraag het hem gewoon. -kijk of er ergens trouwfoto's hangen want die hang je meestal in de woonkamer ofzoiets.

Of hij getrouwd is kun je bijna niet achterkomen. Ja, vragen natuurlijk maar je hoeft ook geen eerlijk antwoord te krijgen. Wel kan je er achter komen of hij of zij bezet is.nl met lichaamstaal. Als je bijvoorbeeld op de bus staat te wachten, zal iemand die geen levenspartner heeft meer geneigd zijn om om zich heen te kijken. Als er een vogel voorbijvliegt zal hij er naar kijken. Een andere leuke dame cq. heer. In sommige situaties zullen je pupillen vergroten. etc. Leuk om je eens in te verdiepen

Volgens mij kan je dat gewoon opvragen bij de burgerlijke stand in zijn woonplaats. Bij zijn werkgever moet het ook beken zijn ivm de salarisadministratie. Maar belangrijker lijkt me de vraag: Als je hem niet durft te geloven, wil je dan wel een relatie met hem?

laat terloops vallen dat hij niet moet denken aan een relatie, je houdt van je vrijheid en wilt alleen maar sx voor de lust. het liefst met getrouwde mannen, vanwege de spanning en de zekerheid dat die geen relatie willen... :o)

Ik denk gewoon dat je het meteen kan weten en merken. En als je twijfelt kan het toch meteen afgelopen zijn? Als je ooit met hem wilt trouwen dan zit hij toch in de knoop? Hij kan moeilijk scheiden van zijn vrouw (als hij die heeft tenminste) Maar succes met het uitvinden!

Ik vraag me af of het aspect van een vermoed geheim bij/door de ander, of de mogelijke illegaliteit van de relatie, het stiekeme dus, wellicht voor jou een erotiserende werking heeft. Dat is immers heel goed mogelijk. Zoals ook woede, schaamte, verdriet en angst emoties kunnen zijn die werken als brandstof voor de sexuele motor. Begrijp me goed, ik spreek geen oordeel uit. Ik beschrijf alleen deze waaier van mogelijke, minder voor de hand liggende, en wellicht ook taboe-achtige motieven die vaak onder de sexule opwinding kunnen liggen. De vraag is dus of zoiets bij jou aan de hand is. Zo ja, dan is onthulling van zijn geheim, maar misschien ook juist het verborgen blijven om die reden voor jou wellicht koren op je molen. En is het koren op zíjn molen om het geheim te houden. Ligt het geheim onder jullie als een onzichtbaar vliegend tapijt, dat jullie draagt, en vervoert. Maar misschien heeft dat helemaal niks met jouw situatie te maken. Ondermijnt dit niet-weten maar wel vermoeden enorm je vertrouwen en bevat het geen enkel prettig aspect voor jou. Vragen kun je doen. Of je het soort antwoorden krijgt waar je naar zoekt; dat denk ik niet. Maar aan de wijze waarop hij antwoordt, ontwijkt, je voorliegt, je afleidt, kun je veel aflezen. Echter: als je eenmaal hebt gevraagd ligt vervolgens de vraag tussen jullie in. Mogelijk ook nog steeds zonder een eenduidig, helder antwoord. Maar wel als een bewijs van het gebrek aan wederzijds vertrouwen. Als je het echt wilt weten denk ik dat je hem moet volgen. Want hem loslaten is, krijg ik de indruk, niet wat je kunt, omdat iets je aan die man blijft doen vasthouden. Je kunt misschien hulp inschakelen bij het volgen. Van vrienden of vriendinnen, of van een echte detective. En voordat je dit doet zul je moeten overwegen of de investering het resultaat waard is. Met andere woorden: wil je het echt weten, en zo ja, wat zal die kennis je dan brengen.

aan de ring, behalve als ie die toevallig niet om heeft... of je kan het hem gewoon vragen, of je vraagt het aan een kennis die hem ook kent..

De doorsnee getrouwde man zie je vaak samen met zijn vrouw, veelal duwend achter een buggy. Soms zijn ze minder herkenbaar maar dan moet je letten of zijn kleren wel gestreken zijn en of hij in een gezinsauto rijdt. Verder ontgaat me het nut van deze simpele vraag.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100