Waar komt het vandaan dat vrouwen geassocieerd worden met kippen en mannen met varkens ?

en hoe lang bestaat dat al ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Lol, dat is voor het eerst dat ik over die associatie hoor :D Maar ik kan me we wel iets bij voorstellen :P Zet een paar kakelende vrouwen bij elkaar en je hebt kippen (zonder kop). Zet een paar mannen, nadat ze uit de kroeg komen in een shoarmatent, en je hebt varkens :P Op je vervolgvraag kan ik helaas geen antwoord geven.

Ik weet niet hoelang het al bestaat maar vrouwen vinden mannen vaak slordig vooral als ze klussen. Mannen schijnen hun vriendin hun kippetje te noemen maar dat heb ik nooit gehoord (dat moet je aan een man vragen). Beide namen lijken me wat voor mannen en vrouwen onderling als manier om te babbelen over hun dagelijkse gedoetjes.

Kippen kakelen en varkens zijn lui en rollen door de shit. Dus de vergelijking met vrouwen en mannen is gemakkelijk te maken: vrouwen praten veel en mannen zijn lui en slordig. En hoe lang die associatie al bestaat? Dat is moeilijk na te gaan , maar waarschijnlijk al zolang als er kippen (vrouwen) en varkens (mannen) bestaan.

het sociale gedrag, vrouwen kakelen heel de dag en mannen zijn onbeschofter. (zie je die varkensneus al door de modder gaan). :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100