Waarom zetten de standaard popstarts mensen zich elke keer weer vrijwillig voor schut?

ik was aan het zappen en kwam langs popstars.
en er waren allemaal dezelfde al eerder uitgesnauwde weggestuurde mensen. waarom doen de mens zichzelf dit vrijwillig aan.
je moet geestelijk wel heel sterk zijn wil je dit elk jaar weer weer aankunnen.
en waarom houd niemand die mensen tegen. ze hebben toch ergens wel iemand die van ze houd en tegenhoud zich voor schut te zetten.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik kijk geen tv en ken het programma niet maar kan me er wel degelijk iets bij voorstellen :P Mensen hebben blijkbaar zo'n onuitputtelijk vertrouwen en geloof in zichzelf, dat ze niet kunnen geloven dat ze niet ooit ontdekt zullen worden. Of een olifantenhuid, overmatige arrogantie, plaat voor het hoofd, last van sadomasochisme :) Tja, en juist als mensen van je houden willen ze je 'talent' nog wel eens overschatten en hopen met je mee dat het deze keer wel gaat lukken. Misschien moet je geestelijk juist niet heel sterk zijn om dit elk jaar te kunnen doen...

Op TV komen is het hoogste wat je kunt bereiken voor mensen die zich nergens voor generen. Deze mensen hebben inderdaad niemand die tegen ze zegt, dat het een slecht idee is om zich voor schut te gaan zetten. Hun kennissen zijn van hetzelfde niveau. Vaak zie je dat ze zelfs een coach hebben in de vorm van een bloedfanatieke vader bijv. SBS biedt een podium aan dat soort mensen en zolang wij met zijn allen dit ''aapjes kijken'' leuk blijven vinden, gaat de show gewoon door. Personen die vaker terug komen, hebben geproefd aan het bekend zijn en willen meer.

Alles wat er over gezegd is natuurlijk waar, al die aandacht enzovoort. Maar het is natuurlijk ook (leed)vermaak als de "jury" iemand voor de 3e of 4e keer ziet komen en dan quasi opstaat, wegloopt en dat het "talent" in een lege kamer staat te zingen. Dit wordt gewoon opgenomen en uitgezonden! Als er niet van die stuntels tussen zouden zitten was/is hetprogramma voor sommige kijkers minder aantrekkelijk! er wordt ook een hoop gespeeld. Dus opzettelijk zo'n figuur ertussen. Het is net als bij al die roddelbladen iedereen heeft het er over dat het zo overtrokken is maar ze worden toch maar wat vaak gelezen anders kan je daar toch niets van/over zeggen. Pieter

Waarom geven sommigens mensen atwoorden op dze site en zelfs, waarom stellen sommigens vragen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100