Wie is Bin Laden eigenlijk ? En hoe komt hij dood ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Hij is degene die opdracht heeft gegeven om de twin towers aan te vallen en hij is gedood in een vuurgevecht Toegevoegd na 1 minuut: Hij kreeg een kogel door zijn hooft van amerikaanse militairen

Osama bin Laden was een Saoedi-Arabisch terrorist. Hij werd berucht vanwege de aanslagen op het WTC in New York op 11 september 2001. Op 2 mei 2011 werd Bin Laden gedood door Amerikaanse strijdkrachten. Dit vond plaats in Abbottabad, in de zwaarbeveiligde villa waar Bin Laden op dat moment verbleef.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Osama_Bin_Laden

Hij was de meest gezochte terrorist ter wereld: Osama bin Laden. De Amerikaanse president Barack Obama maakte in een toespraak op tv bekend dat hij gedood is door het Amerikaanse leger. Bin Laden bleek in een villa in de buurt van de Pakistaanse hoofdstad Islamabad te verblijven. Een klein militair team sloeg met enkele helikopters toe. Bin Laden is vervolgens gedood in een vuurgevecht. Zijn lichaam is in beslag genomen en "volgens de islamitische tradities behandeld", zo liet een Amerikaanse functionaris weten. Later is met elektronische gezichtsherkenning gekeken of het lichaam ook echt van Osama bin Laden is. "Het was voor de aanvalseenheid duidelijk dat het lichaam voldeed aan de kenmerken van Bin Laden", zegt een legerwoordvoerder. Ook via dna-materiaal van familieleden van Bin Laden is gecontroleerd of het echt om de Al Qaida-leider ging.

Bronnen:
http://headlines.nos.nl/forum.php/list_mes...

Ha, die HouvanHolland; Osama Bin Laden was (is?) een zoon uit een rijke Saoedische familie die in de jaren tachtig gefinancierd met Amerikaans geld en opgeleid door CIA-agenten het verzet in Afghanistan tegen de Russische bezetting op poten zette en succesvol de Russen verdreef. Dat de Amerikanen hiermee hun New Best Enemy creëerden leidde tot de situatie zoals we die tot voor kort kenden. Toegevoegd na 1 minuut: Als de berichten kloppen zou hij na zijn ontdekking na (en dus niet tijdens) een vuurgeveacht om het leven zijn gebracht. Dat is in feite dus gewoon een liquidatie in opdracht van de regering.

Osama Bin Laden (Arabisch: أسامة بن لادن; voluit: Sjeik Osama bin Muhammad bin Awad bin Laden) Was de leider van Al Qaida, een terreurgroep die ook verantwoordelijk was voor de aanslag op de Twin Towers. Osama was het 17e kind van de 54 kinderen die Mohammed bin Laden bij tien vrouwen kreeg. Mohammed bin Laden was een steenrijke zakenman die zijn fortuin verdiende in de bouw, onder meer bij de renovatie van moskeeën. Enkele van zijn projecten zijn de renovatie van de Ka'aba in Mekka en de Al-Aqsamoskee in Jeruzalem. Mede dankzij contacten met het Saoedische koningshuis breidde hij vervolgens zijn handelscontacten uit, onder andere met de Verenigde Staten. Na de dood van Mohammed bin Laden werden de handelsbetrekkingen van de familie voortgezet door Salem bin Laden, één van de vele (half)broers van Osama. Het familiekapitaal wordt geschat op 16 miljard dollar. Na de dood van zijn vader, door een vliegtuigongeluk in 1967, erfde Osama een deel van diens fortuin. De eerste schattingen gingen uit van 300 miljoen dollar, later werd uitgegaan van 25 tot 30 miljoen dollar. Met dit vermogen legde hij rond 1990 de basis voor Al Qaida. De rest van het geld werd naar verluidt door de Amerikanen geïnvesteerd in de Koude Oorlog. Geen van alle broers was oud genoeg om het familiebedrijf over te nemen. Daarna nam Faisal tijdelijk het familiebedrijf over. In 1982 besteeg Salem de troon. Op 2 mei 2011 werd Bin Laden gedood door Amerikaanse strijdkrachten. Dit vond plaats in Abbottabad, in de zwaarbeveiligde villa waar Bin Laden op dat moment verbleef. Zijn lichaam werd diezelfde dag op zee begraven. Volgens de Amerikaanse regering had men hiertoe besloten om te voorkomen dat zijn graf een nationaal monument zou worden. Toegevoegd na 2 minuten: ze gaan hem nog in zee gooien bedoel ik xD eerst doen ze nog DNA onderzoek Toegevoegd na 4 uur: zie bron, nu happy?

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Osama_Bin_Laden

Bin Laden wordt veranantwoordelijk gehouden voor het volgende, wat live op tv te zien was in 2001. Bekijk het maar even....de beelden kunnen wel als schokkend worden ervaren trouwens. http://www.youtube.com/watch?v=1lKZqqSI9-s&feature=related

Hij *is * nietmeer, een Amerikaanse militair blies zijn kaarsje uit.

Mensen zoals bin laden zijn vaak zelf door amerika gecreëerd. Geweld lokt geweld uit dusja. De creëerder doden zijn creatie.

Bin Laden was een mens zoals jij en ik. Hij is dood omdat heel veel mensen ervan overtuigd zijn dat ze beter zijn dan een ander. Omdat ze hun gelijk willen halen. Terwijl we allemaal al gelijk zijn. Bin Laden was geboren in een omgeving die dusdanige invloed op hem uitoefende, met zijn dood tot gevolg. Hij was ervan overtuigd dat hij in zijn recht stond. Immers zo was hij opgevoed. Wordt het geen tijd dat de rest van de wereld de verantwoording op zich neemt om te stoppen met beter te worden ten kosten van anderen. Als blijkt dat 1% van de wereld het meeste geld in handen heeft, waarom hebben 99% mensen het dan minder goed. Wij zijn God, wij kunnen de wereld maken of breken.

Het is een moslim die heel erg strict is in zijn geloof dus niet denkt aan andere geloven e.d. Eigenlijk een moslim Terrorist. Maar er zijn wel degelijk ook moslims die geen terrorist zijn. Bin Laden was een voorbeeld van een strenge moslim terrorist. En over de 9/11 situatie wil ik even dit zeggen : HOE ZOU BIN LADEN. DIE GEENeens MILITAIRE VLIEGTUIGEN IN BEZIT HEEFT . IN HET CENTRUM VAN NEW YORK BRENGEN OM HET VERVOLGENS OOK TEGEN DE TWIN TOWERS OP TE KNALLEN ??

Bin Laden is NOOIT aangeklaagd voor de aanslag op de twin towers door USA, maar is wel geexcetuteerd door de USA. Vervolgens in zee gedumpt, zodat hij niet meer kan praten. Zoiets kun je ook een zondebok noemen en is USA weer blij. Mensen juichen op straat. De grootste massamoordenaars in WW2 kregen nog een proces, deze man niet. De twin towers waren 3 weken voor de aanslagen verzekerd voor een dubbele Terroristische aanslag. Links kun je vinden bij you-tube en eigenaar twin towers.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100