Is het waar dat meisjes uit India op jonge leeftijd volgepropt worden met hormonen, zodat ze sneller volwassen worden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat kan best voorkomen. Een meisje is in India nog altijd niet veel waard en veel meisjesbaby's worden door de ouders gedood. Ook worden veel kleine meisjes als hoertjes verkocht. Lees hier het artikel, als je er tegen kunt. Veel Indiërs beschouwen meisjes als een financiële en sociale last. De verplichting een bruidschat te betalen is bij wet verboden, maar nog altijd wordt het niet geaccepteerd als de ouders van een meisje geen geld en goederen aan hun toekomstige schoonfamilie betalen. Alleen jongens worden in India als kostwinner geaccepteerd. Meisjes brengen wel geld op als ze als hoertje aan het werk kunnen en misschien komt het voor dat daarbij hormonen gebruikt worden. http://www.women-on-top.nl/wp-content/uploads/vk-20061215meisjes-gedood-india.pdf Maar denk er om: Het is niet een normale praktijk, die alleen in India voorkomt. Overal in de wereld worden meisjes nog veel te vaak verkocht, misbruikt, verkracht enz.

Bronnen:
http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2668/Buiten...

Nee niet gewoon wordt niet gedaan.

Volgens mij niet, hormonen zijn nogal duur, en de meeste mensen in India zullen daar het geld niet voor hebben.

Daar heb ik nog nooit van gehoord, en ik weet wel het een en ander van India af. Je zult wel veel antwoorden krijgen in de trant van dat Indiërs hun dochters allemaal slecht behandelen, geen waarde aan hun leven hechten en dergelijke, waarmee we met z'n allen het beeld dat we van die maatschappij hebben, verder bevestigen. Zo krijg je een mooie negatieve spiraal in beeldvorming die slechts gedeeltelijk gebaseerd is op feiten.

Nee, ze moet ongesteld worden (dat word je sneller als je veel vet hebt) en dan kan ze kinderen maken en trouwen. Gruwelijk eigenlijk.

ik denk dat sommige ouders dat doen om hun dochtertje niet kwijt te raken. misschien moeder die niet wil dat vader alsnog het meisje vermoord, en moeder liever ziet dat haar dochter geld met sex verdient dan dat vader het meisje vermoord.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100