Wat moet ik doen?(zie uitleg)

Ik ben samen met andere mensen bezig met een project. Vorige week donderdag is er afgesproken dat we morgenavond uit eten gaan. Ik zag gisteravond dat ik een mailtje had gekregen et de vraag of ik wil reserveren bij een restaurant. Ik heb hierop geantwoord dat het niet gaat lukken omdat ik vandaag geen tijd heb(in de uren dat je kan reserveren bij het restaurant).
Ik krijg nu als reactie daarop een (redelijk bot) mailtje, dat ik al weinig doe, en dat ik dit nu wel even kan doen.
Ik heb de neiging om niet te reageren, aangezien ik duidelijk heb aangegeven dat ik niet kan, en ze het op een korte termijn vraagt.

Wat kan ik het beste doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je hebt toch wel even 5 minuutjes over om het telefoonnummer van het restaurant op te zoeken en even te bellen voor een reservering ?? Das toch een kleine moeite, lijkt mij ...

Ik ben het eens met het antwoord hierboven(Biggy). Vraag anders je moeder of iemand anders even of ze het op een bepaald tijdstip voor je willen doen. Bij de humphrey's kun je bijvoorbeeld online reserveren. Als je super veel zin in het etentje had gehad, had je op een of andere manier wel een weg gevonden om het op te lossen. Door deze rare situatie ga je jezelf in een soort slachtoffer rol plaatsen en ga je de hele situatie tegen werken. Je hebt de neiging er van weg te lopen zeg je. Wat denk ik het verstandigste is dat je eerlijk bent tegen deze mensen. Plaats jezelf niet in een slachtoffer rol, want dan gaan ze nog botter doen en ben je verder van huis. Er lijkt echt een spanning te hangen in de groep. Praat het uit . Misschien dat dit bericht een beetje bot overkomt maar ik herken me erg in jou verhaal. Natuurlijk ken ik niet de hele situatie, maar het klinkt mij behoorlijk bekend in de oren. Praat er over en wees eerlijk. Met weglopen, liegen, zielig doen enzovoort krijg je alleen maar vijanden. SUC6 Toegevoegd na 8 minuten: Eigenlijk bedoel ik dus dat ik denk dat er een reden is dat je niet wilt bellen. Natuurlijk snap ik dat je geen tijd ervoor hebt en ik geloof je ook, maar waar een wil is is een weg!!

Je kan voor 2 dingen kiezen. -Alsnog reserveren -Om uitleg vragen en kijken hoe je het je groep/team een taakverdeling kan maken waar iedereen het mee eens is. Daarbij kan je dan rekening houden met elkaars omstandigheden. goede sfeer is essentieel voor het werken in groepsverband, dus dit moet je wel even onderling uitspreken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100