Waarom zijn er mensen tegen homohuwelijken?

We leven nu in 2011.. Waarom kan men er nog steeds zo moeilijk over doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ook al is het 2020, dan nog steeds zullen mensen een mening hebben. En helaas (of gelukkig?) is die mening van heel veel mensen verschillend, ook over de meest vanzelfsprekende onderwerpen.

Omdat er mensen bestaan die een afkeer hebben van het waarnemen dat 2 mensen van hetzelfde geslacht elkaar liefhebben op die manier (vooral op seksueel gebied).. Omdat het zo onnatuurlijk voelt, en soms zelfs vies, kunnen mensen het niet eens zijn met het homohuwelijk.. Ikzelf heb er totaal geen problemen mee.. al ben ik zelf wel 100% hetro..

en weet je die mensen die dat veroordelen zijn zo schijnheilig als de pest. als ze het argument gebruiken uit de bijbel. als het over homo's gaat,telt dat zwaarder dan alle ander dingen die niet mogen, maar in hun ogen is dat anders.

Ik ben geen oma, ik doe gewoon VWO .. Toch heb ik echt weinig met homoseksualiteit. Niet alleen omdat het naar mijn en alle andere heterofiele meningen vies is (vooral de seksuele handelingen onder homoseksuelen), maar ook omdat het tegen de natuur in gaat. Het lichaam van man en vrouw is gemaakt voor elkaar.. denk er maar eens over na. Het vult elkaar perfect aan (sommige lichaamsdelen, letterlijk :p). En dit tegen natuurlijke verlangen om seks te hebben met iemand van je eigen geaardheid is eigenlijk een afwijking. Dat is een onomstotelijk feit. Om daarom te zeggen dat homo's het recht niet hebben te trouwen is misschien wat te kort door de bocht. Maar het is maar de vraag tot hoe ver die rechten moeten gaan! Het adopteren van een kind is in mijn ogen bizar! Een kind heeft een vaderfiguur en een moederfiguur nodig, om een gezonde ontwikkeling door te maken, toch? Maar ja, het is 2011, dus alles moet maar gewoon kunnen. Het argument "we leven nu in 2011" is sowieso het meest waardeloze argument in zo'n onderwerp. 2011, dus we kennen geen grenzen meer? Alle vrienden van mijn leeftijd zijn seksverslaafd en leren seks en het vrouwelijk lichaam kennen in porno filmpjes op het internet, als ze het al niet met elkaar doen. Maar ja het is 2011, dus alles moet gewoon kunnen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100