Hoe komt het dat je op nieuwjaarsdag vaak mensen zoent die absoluut niet bij je intimi horen?

mensen die je soms dat hele jaar niet meer ziet of met wie je misschien nog nooit een echt woord gewisseld hebt. Terwijl je die mensen die je het wel wilt wensen niet kunt bereiken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Feestelijke stemming, losjes door de drank, meedoen met anderen, het moment van die vrolijke middernacht... Allerlei mensen hier uit de straat komen even na 12 uur ineens zoenen. Meestal steek ik al mijn hand uit, maar vaak negeren ze dat en vallen me lachend om de hals. Vrienden voor het leven :)... Drie dagen later bij Appie Heijn is het slechts een koel "hallo"als ik ze weer tegenkom.

Het is een soort van traditie, maar je kunt natuurlijk zelf besluiten om daar niet aan mee te doen-- ik volsta zelf bij iedereen met een hand, en dat wordt gewoon geaccepteerd.

Ze kunnen het wel worden, het is tenslotte nieuwjaar...

Iedereen is blij en dat willen ze mischien delen ofzo

De leuke er tussen uit zoeken. Je weet maar nooit. Grijpje kans, morgen is het weer over.

Als je het echt vanuit je hart je nieuwjaars wens meent, dan kan je best wel eens een stapje verder gaan, door te zoenen. Pas dan ben je eerlijk en oprecht.

Iedereen is dan in een jolige stemming, zo van "Alle Menschen werden Brüder". Een buurmeisje van 17, van vijf huizen verderop en dat wij geeneens kennen, ging alle mensen die buiten stonden zoenen. Mijn buurman van 80 jaar en mijn eigen man kregen dus ook hun portie en waren daar zeer verguld mee. Dus ik zeg: doen! tegen die jonge meiden. Dan hebben die oudjes extra lol.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100