Kun je als gevangene vegetarisch eten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, gevangenen kunnen aan het begin van de gevangenschap aangeven wat voor soort eten ze willen eten. Dat kan dus zijn: halal, vegetarisch, koosjer etc. Ook mogen ze aangeven of ze altijd rijst willen, of altijd aardappelen... of wisselend. Daarnaast hebben gevangenen meestal de gelegenheid om zelf te koken in de unitkeukens, ze kunnen dan zelf maken wat ze willen. Veel gevangenen kiezen hiervoor trouwens. Ze kopen dan wekelijks producten uit de gevangeniswinkel en kunnen hiervan koken.

Ja gevangenen kunnen als ze aangeven vegetariër te zijn vegetarisch te eten krijgen.

ja , dat kan je kan er zelfs jidish(joods)eten krijgen. Vegetarisch houd in de gevangenis in een groentenurger bij.je eten

Keuzemenu in de gevangenis. Je kunt het in NL aangeven en er wordt rekening mee gehouden.

Volgens mij kan dat wel. Al vind ik het zelf klinkklare onzin, niet het vegetarisch zijn, maar de rechten van gevangene.

ja. Het enige dieet waarin in de gevangenis niet kan worden voorzien is dat van kannibalen.

Als ik letterlijk op jouw vraag wil antwoorden dan schrijf ik: Ja je kan als gevangene vegetarisch eten zelfs als je niet-vegetarisch eten voorgeschoteld krijgt. Je laat het vlees dan gewoon aan de kant liggen hé ;-) Ik vind het nogal een vage vraag. Probeer je de volgende keer iets specifieker te zijn met je vraag? Of er een beetje extra uitleg bij te geven aub? Dat zou ik heel fijn vinden ;-)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100