Zien kinderen het verschil tussen een vrouwelijke of mannelijke Piet?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, natuurlijk zien kinderen het verschil tussen een vrouwelijke en mannelijke Piet. (en als ze het niet zien dan horen ze het wel) Maar het maakt voor hun geen verschil, oftewel, het is voor kinderen heel normaal. In de wereld om hun heen zien ze toch ook vrouwen en mannen, en jongens en meisjes in de klas. Dus ze vinden het niet meer dan normaal dat het "Pietenbestand" uit zowel vrouwen als mannen bestaat.

mijn kind {6 jaar} die wel die zegt dan kijk papa een zwarte piet met tieten

't Zal waarschijnlijk wel aan de leeftijd van een kind liggen. Ik heb ooit op tv gezien dat een peuterjuf voor haar klas met peuters een metamorfose onderging van juf naar zwarte Piet. Voor die kinderen was de juf er niet meer, maar was het zwarte Piet.

Ja, ik kon het verschil toen ik klein was altijd zien, maar ik vond een vrouwelijke piet even normaal als een mannelijke piet. Alleen aan de kerstman en sinterklaas kon ik nooit zien of het een man of vrouw was, want ik had een keer een kleuterjuffrouw die deed of ze de kerstman was, ik vond het maar doodeng!

als ik aan mezelf denk van vroeger heb ik daar eigenlijk nooit bij stilgestaan, als je nog gelooft in sint en piet dan is het gewoon zo., piet is piet. verder denk je niet eens. zodra je ouder word en je gelooft niet meer echt dan ga je op bepaalde dingen letten en dan zien ze het echt wel.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100