Wat schrijf je aan iemand die opgegeven is?

Die persoon wil geen telefonisch contact..maar ik wil hem wel laten weten dat ik aan hem denk!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Misschien moet je de wens van betreffende respecteren, voor wie is het zwaarder, voor degene die opgegeven is, of voor jou. Ik geloof dat het heel veel moeite kost om als je weet dat je opgegeven bent, om dan op een vredige manier afscheid te kunnen nemen. Hoe belangrijk denk jij te zijn, als je denkt dat je iets toe kunt voegen in de verwerking, moet je het zeker niet nalaten, maar sta wel stil bij de invloed die jij hebt op deze persoon. Ga niet van jezelf uit, maar van de persoon die moet vechten.

Je schrijft precies wat je nu zelf al zegt.: Ik denk aan je.

Je kunt schrijven dat je erg meeleeft?

Ga af op je gevoel. Wat betekent deze persoon voor jou en wat zou je hem / haar willen meegeven ( en de verdere gezinsleden / familie ). De woorden kracht en sterkte zijn altijd goed en natuurlijk ook dat je meeleeft.

Ik zou opschrijven dat je alle respect hebt voor zijn keuze! Maar dat je graag wil laten weten wat je voor hem voelt en dat je meeleeft! Verder niet te emotioneel proberen over te komen, want daar zit die persoon niet echt op te wachten, denk ik! Maar geen telefonisch contact, zou hij het dan wel mooi vinden als je langskwam?

Je hoeft toch niet veel woorden te gebruiken? Als je "liefs" zet op het kaartje, kan dat ook al genoeg zeggen.

ik zou zeggen ik wens je het beste toe en tot ziens Toegevoegd na 2 minuten: als je een kaartje met jou avatar stuurt is het heel verwarmend ja ik vindt het mooi (dus in gedachten ben ik dicht bij jou)

Ligt er in mijn beleving een beetje aan het karakter en je relatie met diegene. En natuurlijk ook jouw manier van omgaan met deze moeilijk dingen. Als jouw stijl van communicatie vrolijk is, zou ik dat nu ook gewoon doen. Doe wat je hart ingeeft dat is volgens mij de beste manier.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100