Als er van een bepaald product veel van verkocht word is het dan goed?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee, het product hoeft niet altijd goed te zijn, maar wel heel gewild blijkbaar.

het product zelf hoeft dan niet goed te zijn. de marketing rond het product is kennelijk wel goed.

Nee. Het is een product dat veel mensen willen hebben, en speelt dus in op een vraag of mode trend. Ik denk even terug aan 1996. Toen waren kleine halvemaan strand tentjes in trekt. De gamma verkocht ze voor een paar euro. Die krengen hielden het 2 dagen uit. Daarna waaiden ze uit elkaar. Wel verkochten we er 2-400 stuks per dag van in ons filiaal in Gouda. Ze waren ideaal voor een dagje strand. Maar goed waren ze niet te noemen.

Nee, dan is het een trend.... Zo kwam ik bij de Scapino binnen op het moment dat er minstens 200 nagemaakte Uggs werden uitgepakt, en blijkbaar kan je dus deze winter als vrouw onmógelijk zonder deze afschuwelijke pantoffels-voor-buiten. Want ook de Schoenenreus heeft ze in alle maten en kleuren, en ook in overgrote hoeveelheden. Hopelijk houden ze allemaal de voeten warm, want 'lillik' zijn ze!

Nee, de populariteit zegt niet per se iets over de kwaliteit. Kijk naar Sonja Bakker en haar eierkoeken; kijk naar de populariteit van diverse afslankmiddeltjes en antirimpelsmeersels; kijk naar de gekte rond de Biostabil-bandjes of hoe ze ook heten. Er zijn natuurlijk genoeg dingen die wel goed zijn, maar hoge verkoopcijfers garanderen niets.

Ligt aan wat je zelf onder goed verstaat. Voor de ene wel en voor de andere niet.

NEE. Kijk maar eens naar de besturingssystemen van Microsoft. Al jaren worden er bedroevend slechte versies van Windows in de markt gezet en de "hele wereld' koopt die rommel. Er wordt dus veel van verkocht maar de kwaliteit is bedroevend slecht.

Stop toch met die onzin.Begin je af te vragen wat heb je ""ECHT NODIG"".Vraag vervolgens aan mensen die dat product bezitten of gebruiken.Stel de aankoop uit en vraag je af of je het echt wil.Meestal ben je het dan vergeten of wil het helemaal niet meer. **Wat moet je met 6 paar schoenen?? **Wat moet je met................ en ga zomaar door.

Wat denk je van drank en sigaretten?daar worden wagonladingen van verkocht,maar of het goed is?

Zou kunnen, zou kunnen. Maar het is ook vaak door een goed opgezette reclame campagne, of dat er voor het betreffende artikel geen concurrentie genoeg is. Maar meestal is het wel een goed artikel, want als dat niet het geval is, zal er snel anti mond tot mond reclame zijn.

Persoonlijk let ik er nooit op "of er veel van verkocht zijn" of dat "iedereen er een heeft". Dat zegt inderdaad helemaal niets over de kwaliteit. Des te meer vertrouwen heb ik in objectieve en onafhankelijke tests zoals bijv. bij de consumentenbond. Als een objectieve en onafhankelijke test aangeeft dat het product goed is, ben ik geneigd het te kopen. Vooral handig bij grotere c.q. duurdere aankopen.

Nee; van de drie Video2000 en Betamax en VHS was VHS niet de beste. Maar wel de enige met porno. Dus tja... Dan weet je al bij voorbaat wie er gaat winnen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100