waarom word geld niet digitaal?

dat er geen munten en briefjes meer zijn maar dat het gewoon alleen nog maar cijfers zijn.
Net als die credit cards van monopoly dam tot dom editie.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nog even geduld hebben, ik denk dat dat tijdperk echt nog wel komt, bovendien is een hoop geld al digitaal, denk maar aan pinnen en chippen.

Het geldverkeer is al voor een groot deel digitaal. Heel veel mensen pinnen hun aankopen en maken geld over d.m.v. internetbankieren. Het gewone brief- en muntgeld zal steeds minder worden, denk ik. Maar of het op korte termijn helemaal zal verdwijnen is de vraag: in veel ontwikkelingslanden is men nog gewoon afhankelijk van muntgeld en briefjes.

er is te veel piraterij op het web en als je geld contant hebt weet je dat je het hebt Toegevoegd na 8 minuten: En hoe wil je dingen op de markt kopen met een pinpas Contant geeft ook veel meer sfeer Je kan gokken om geld Ook bij bedelaars pin je niet

Het zal ongetwijfeld ooit gaan gebeuren, maar ik denk wel dat we aan de ouderen in de samenleving moeten denken, die geen computer hebben. En zeggen: dan moeten de kinderen maar helpen is geen optie, niet alle kinderen wonen in de buurt, en niet iedereen heeft kinderen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100