Wie zijn toch al die lui van het Disclosure Project, en als ze niet de waarheid spreken, waarom doen ze dan wat ze doen eigenlijk wél?

Het betreft allerlei mensen met geloofwaardigheid ([ex-]militairen in hoge posities, radarpersoneel, ...)die beweren dat buitenaardse levensvormen zich in de buurt of zelfs op onze planeet ophouden. Voor de meeste mensen natuurlijk klinkklare onzin. Maar als dit zulke ernstige, gerespecteerde mensen zijn, waarom vertellen ze dan zulke zaken? Is er dan iets van aan of heeft het een heel ander doel?
http://www.youtube.com/watch?v=7vyVe-6YdUk

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In de bijgevoegde link wordt het afgedaan als lulkoek. oordeel zelf! http://www.skepsis.nl/disclosure.html

Dit is een héél moeilijke kwestie. maar het zou kunnen,dat hoge functionarissen (politici,hoge generaals,technici,wetenschappers,enz.) betrokken zijn bij onderzoeken naar buitenaards leven,waarvan ze zélf nog niet weten wát er nu van waar is of niet. Buitenaards leven (i.e. intelligent leven van andere sterrestelsels afkomstig) is misschien voor ons wellicht niet herkenbaar. Het zou kunnen dat ze niet op koolstofbasis-gebaseerde levensvormen zijn (b.v. kristallijne levensvormen of plasma-levensvormen e.d.) Hoe zouden wij ---primitieve mensen,zéker als het gaat om levensvormen die ons miljoenen jaren of zelfs miljárden jaren vooruit zijn qua technologie,wetenschap én communicatiemogelijkheden--- hun berichten kunnen decoderen? Waarschijnlijk is men nog steeds aan het proberen om eventuele buitenaardse boodschappen,zó we die dus al herkennen,te ontcijferen. Het antwoord is dan,dat deze mensen het antwoord gewoon zelf (nog) niet weten

ze weten dat het nog maar een kwestie van tijd is dat men het gaat ontdekken,dankzij de technologische vooruitgang,dat er buitenaardse dingen zijn. dus treden ze er gewoon mee naar buiten . churchil ,die heeft destijds iets voor 50 jaar de doofpot ingestopt,werd duidelijk uit vrijgegeven geheime documenten. lincoln,carter,reagan,bush zowel vader als zoon hebben op hun beurt dingen tussen neus en lippen door laten vallen over het buitenaardse . die weten het zelf wel .

Een hoge ambtenaar, militair of politicus, praat ook maar wat hem goed uitkomt. Zeker in Amerika, waar mensen goedgelovig zijn. Toen ik in Boston woonde kon je een krant kopen met hoofdartikelen als 'Kind geboren met een houten been' of 'King geboren met een ijzeren haak'. De krant vond gretig aftrek. Er bestaan geen buitenaardse wezens hier op aarde. Dat is alleen maar amerikaans bijgeloof, evenmin bestaan er vampires, toch zijn er zelfs in Nederland vampier aanbidders. Ik ervaar het als een last om te moeten leven met zulke onnozele mensen op onze planeet!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100