Kan een driehoeks relatie werken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik denk dat je er met wederzijds respect een heel eind kunt komen. En in sommige culturen is dit niets vreemd.

Als alle drie op dezelfde manier naar de relatie kijken en ze vertrouwen elkaar, dan kan het werken ja. Maar in de praktijk lijkt het mij best lastig.

ja als je drie mensen zonder verstand neemt. Want op ten duur wordt een van de drie op zijn minst jaloers. Kan nooit lang goed gaan

Nee. Werkt op den duur niet.

Uit eigen ervaring: niet lange dan 3 maanden, tenzij jullie alle drie erg alternatief zijn en een soort kunstenaarscollectief vormen.

Er bestaan wel van deze relaties die het als prettig ervaren.

zolang één van de drie er niet van op de hoogte is wel

het is te hopen dat een of twee van ze geen parachutevlucht wil maken t kan nooit lang goed gaan vooral voor de man als hij deel van uit maakt het zal hem uitputten om beiden dames(als het dames zijn )te plezieren.

Het ligt helemaal aan de personen die erbij betrokken zijn. Zie Arthur Japin.. helemaal gelukkig.. en z'n partners ook..

Soms in een driehoeksverhouding zijn de vrouwen ook hele goede vriendinnen van elkaar en zijn er bisexuele gevoelens. Dan denk ik dat het best wel zou kunnen werken mits er natuurlijk eerlijk en open met elkaar wordt omgegaan.

als je eerlijk bent tegenover elkaar en niet jaloers aan gelegd zou dat best wel kunnen werken. Denk dat daar wel wat te vinden is op internet. Er is zelfs een naam voor.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100