Waarom is de JSF zo boeiend?

Ik snap het niet helemaal zo veel geld is het toch allemaal niet? Ik bedoel we hebben meer dan 80 miljard euro in de economie gepomt en dan wordt er nu heeel moeilijk gedaan over een straaljager van een paar miljard.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ha, die Derko; Omdat het niet alleen maar om het geld gaat, maar om de mistige manier waarop het parlement (en dus wij) over deze zaak worden geïnformeerd.

Omdat de landelijke economie veel meer belang heeft voor ons welzijn dan de aanschaf van nieuwe vliegtuigen die niet per definitie nodig zijn omdat we anders een minder bestaan zouden hebben.

Omdat die linkse opruiende politiek eens moet ophouden met altijd zijn kont te blijven draaien en met hun vingertje naar anderen te wijzen!!! Wat moeten de gewone burgers er nu nog van snappen met al dit onprofessionele wellen/nietes debatteren? Deze manier van politiek voeren en discussieren zoals het in de kamer over de JSF gebeurt is zo verwerpelijk dat het bijna een klucht wordt. Het is uiteindelijk ook de vraag: gaan we achter de rug van amerika schuilen of hebben we eens een keer het lef om zelf initiatieven te nemen. Het Marshallplan zou nu eigenlijk toch wel uitgewerkt moeten zijn...

Met name het besluitvormingstraject dat ten grondaslag ligt (heeft gelegen) aan deze aanschaf is meer dan boeiend. Het staat niet op zich bijvoorbeeld om maar eens wat te zeggen. Goeievraag overigens, plus 1. (Je vraag verdient mijns inziens een wat breder kader overigens en mede daarom zul je mij nog voor het begin van het aanstaande debat er nog een vraag hier over zien stellen die wellicht zelfs al in de motivatie een tipje van deze sluier licht.)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100