Waarom verdient Beatrix meer dan 793 000 euro netto per jaar belastingvrij terwijl ze een van de rijkste mensen is van de hele wereld?

Beatrix heeft een geschat vermogen van 25 miljard euro en verdient iets meer dan 793 000 euro netto per jaar en krijgt daarbij ook nog een onkostenvergoeding van 3,4 miljoen euro extra per jaar belastingvrij, betaald met burgers belastinggeld. Waarom hoeft zij helemaal geen belastingen te betalen in tijden van crisis?

Weet jij het antwoord?

/2500

Waarom zou iemand die rijk is geen salaris mogen hebben. Ik zou niet met haar willen ruilen. Elke stap die ze zet is vantevoren bepaald.

Behalve dat je niet ingelezen hebt op de cijfers, een antwoord op het waarom: Omdat ze allerlei dingen voor het land doet. Van lintjes door knippen, tot de relaties met andere landen in stand houden. Het grote voordeel van haar functie als vertegenworodiger van Nederland is dat je er een leuk salaris aan over houdt. Het nadeel is dat je geen middagje vrij kan nemen als het je uit komt: Je agenda wordt door andere beheerd, en ze moet klaar staan voor anderen.

omdat ze dag en nacht voor ons in de weer is. en we echt geen andere familie zo gek krijgen haar functie op dezelfde correcte wijze uit te voeren. president is duurder, vraag maar aan de Fransen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100