Als de pvv gaat regeren zal hij dan veel schade aanrichten in het buitenland?

Zo ja zou dit veel gevolgen hebben voor ons..

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja, daar zijn veel mensen wel bang voor. Het klimaat waarbinnen de handel kan plaatsvinden kan er door worden aangetast. We handelen ook met Moslimlanden.

Het zal in ieder geval nooit positief voor ons uitpakken en wellicht zal dit enig effect kunnen hebben op de handel in met het buitenland, maar ik denk dat dit wel mee zal vallen. Immers staat het geld verdienen voorop. China schendt ook mensenrechten, maar de handel met ons wordt er niet minder om...

Absoluut. Ondernemers die in het buitenland opereren willen liever niet geassocieerd worden met de PVV. In het Financieel Dagblad heb ik dat gelezen. Toegevoegd na 12 minuten: Die drie minnetjes zijn van mensen die dit liever niet willen horen. De problemen niet durven te benoemen. Overigens zie ik de PVV nog niet reageren. Extreme partijen, noch links, noch rechts, hebben in de geschiedenis geregeerd. Behalve Pim Fortuyn, maar dat was heel kort. De macht wordt immers verdeeld in het midden.

Nederland had het imago van vrijheid en een vrij land te zijn. Door de opkomst en de macht van de PVV denkt men in het buitenland dat dit gaat verminderen. Dat wordt veroorzaakt door de extreme denkbeelden en ideologiën van de PVV.

het werd gewoon tijd dat er eens aan de noodrem werd getrokken want die zielige gezinnen die hun land moesten ontvluchten door bv.oorlog is allang niet meer van toepassingmaar word nog wel als excuus gebruikt om hier binnen te kunnen komen . nederland is veel te gevelijk geweest en heeft ze 1 vinger gegeven maar de goudzoekers namen niet de hand maar trokken de hele arm er af.. voor de echte gevallen die echt opgevangen moeten worden zal ook gezorgd worden maar de profiteurs kosten ons handen met geld. hoe ze daar in het buitenland over denken hebben wij niks mee te maken en wat betreft de handel hebben de landen waar het om gaat nederland harder nodig dan andersom.

Het zal niet zozeer de moslim-politiek zijn van de PVV, maar wel de anti-Europa politiek. De PVV heeft eerder geroepen van de Euro af te willen, terug naar de gulden. Ze zijn ook anti-EU, omdat Nederland meer betaald dan krijgt, vooral als je alleen naar de posten kijkt die dat bevestigen. Nu hebben veel bedrijven een (hoofd)kantoor in Nederland, maar als dat vestigingsklimaat wordt verpest door regeltjes die alleen voor echte Nederlanders gelden, zouden die Nederland links kunnen laten liggen, en bijv. in Ierland hun vestiging opzetten. 70% van ons nationale inkomen komt van export en internationale handel (haven van Rotterdam). Het lijkt me duidelijk dat we de EU en de internationale betrekkingen niet zomaar op het spel kunnen zetten.

het feit dat hij eerst engeland niet in mocht vanwege zijn omstreden film fitna,geeft toch te kennen dat hij in de buitenlandse politiek niet welkom is ! Dan vraag ik mij af hoe zit dat dan economisch?

PLUS en een maar. Het feit dat er veel vluchtelingen komen naar Nederland heeft te maken met de afspraken die gemaakt werden tussen landen die kolonisaties en slavernij hebben uitgevoerd. Zwitserland, Griekenland en een paar andere landen die geen schulden van vroeger hebben ook geen last van vluchtelingen en andere rassen. Dus verwacht inderdaad slechte samenwerking met andere landen straks, zeker landen waar wij economisch afhankelijk van zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100