Wordt de politiek te commercieel?

Met alle reclames, tv-debatten etc.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, een partij wordt verkocht als een een produkt.

Nee, commerciele activiteiten hebben tot doel om de mensen een goed gevoel te geven en te bereiken, de politiek geeft op dit moment maar negatieve gevoelens weer en beslist geen aanbevelingen.

" De definitie van commercieel is moeilijk te geven. In ieder geval gaat het om klantgericht denken en werken. ‘Klant’ is in dit geval een heel ruim begrip. De overheid verstaat onder klanten de burgers, het bedrijfsleven bedoelt afnemers en met interne klanten worden collega’s bedoeld. Kern van de zaak is dat je je kunt inleven in de belevingswereld van jouw klant, nadenkt over de gevolgen die door jou ondernomen acties voor die klant hebben en dat je steeds streeft naar een betere samenwerking met die klant. Communicatie is hierbij wederom heel belangrijk; alleen door communicatie kom je erachter wat jouw klant wil en wat je vervolgens kunt verbeteren om samen een beter resultaat te bereiken." dat is in de politiek niet het geval die brengt ons het omgekeerde

Bronnen:
http://hum.leidenuniv.nl/studenten/loopbaa...

Ik vind dat het te veel commercieel is geworden. Manier waarop ze hun pakketjes klaarmaakt, Allerlei spulletjes in de tas om mensen toch het gevoel geven dat ze de beste partij zijn. Want uiteindelijk gaat het om een prestatie niet een lekker sjaal of een pakketje. Toegevoegd na 3 minuten: hun campagne pakketjes klaarmaken (correctie) Toegevoegd na 3 minuten: hun campagne pakketjes klaarmaken (correctie)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100