Wat denkt Rita Verdonk te bereiken met haar slechte campagnefilmpje?

http://www.youtube.com/watch?v=UEjNvX6ppas

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Waarschijnlijk dat zij nog wel voor haar 67e met pensioen kan :)

Toen ik dit voor het eerst zag, dacht ik dat het een imitatie van koefnoen was. Bleek niet het geval. Wat ze hiermee wilt bereiken Aandacht en stemmen voor haar partij hoopt ze.

Ons overtuigen dat alle straatrovers in Nederland blank zijn.

Luister: Mevrouw Verdonk heeft een intensieve en doorwrochte, uitgebreide studie gemaakt van wat haar achterban zou kunnen zijn en kunnen willen. Dat heeft ze door haar volgelingen laten controleren en vervolgens heeft haar nieuwe spindokter dit geaccordeerd. Er is hier niet over een nacht ijs gegaan. Haar verse spindokter is René Lancee. Ooit werd Lancee als politiebaas beschuldigd van incest met zijn dochter, en vrijgesproken. Na de rechtszaak week hij uit naar Oostenrijk en later naar Spanje. Hij schat zichzelf hoog in: Bij de Tweede Kamerverkiezingen van 2010 staat hij op de kandidatenlijst op de 24e plaats. Dus die man heeft verstand van zaken en als die gezegd heeft dat het goed is dan is het goed. En dus bereikt Rita Verdonk de mensen die ze wil bereiken.

Ze wil uiteraard kiezers op haar hand krijgen; en ik vrees dat ze er met dit filmpje meer krijgt dan me lief is. Ze weet precies hoe ze een deel van de bevolking aan moet spreken. Ik woon in een volkswijk en velen delen haar gedachtegoed, ook dat van Wilders trouwens. Ik vind het een zeer zorgelijke ontwikkeling. Soms beland ik in een discussie met mensen in de buurt; wat ik dan te horen krijg over hoe ze denken over allochtonen is te verwerpelijk om hier op GV te zetten.

Ons iets duidelijk maken dat we allemaal allang weten??

Stemmen winnen. Ik heb in ieder gelachen om de karikatuur die zevan Nederland schept.

Wat een amateuristisch filmpje, hier bereikt Rita niks mee. Wordt dus nul zetels straks.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100