VVD-leider Mark Rutte ziet geen bezwaar tegen regeren met de PVV, terwijl hij een coalitie met de PvdA niet ziet zitten. Wat zit hier achter?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hij hoopt op deze manier wat stemmen weg te trekken bij de pvv. Politiek is een groot spel.

Meer stemmen voor de VVD. Uit de peilingen is gebleken dat bij het grootste gedeelte van de PVV stemmers de VVD op de 2e plaats staat.

Mijn persoonlijke mening: "Gezond verstand" Dan nog maar even een ietwat gefundeerder antwoord: De partij-programma's van de PvdA en de VVD liggen mijlenver uit elkaar, terwijl er redelijk wat overeenkomsten zijn tussen de PVV & de VVD. Daarnaast heeft Rutte nu ook eindelijk toegegeven dat hij best premier zou willen worden. In een coalitie met PVV heeft hij daar veel meer kans op omdat hij duidelijk veel groter is dan de PVV, bij de PvdA is dat nog maar de vraag.

Laat die mafkees toch Enzoenzo,het is allemaal éé pot nat die rechtse partijen er moet een links blok komen om Nederland weer op de kaart te krijgen

Dat de PVV blijkbaar toch niet helemaal ongelijk heeft...met zijn constateringen. Anders zou niemand op hem stemmen, lijkt mij.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100