Wat houdt het in om een dubbelzijdige kopie van mijn identiteitspas te maken?

Het zal ongetwijfeld heel simpel zijn, maar ik moet het even zeker weten want het is voor een belangrijk document. Er wordt mij gevraagd om een 'kopie (dubbelzijdig) van het rijbewijs of paspoort of identiteitskaart' mee te sturen, tussen haakjes is letterlijk hoe het gevraagd wordt. Maar moet ik dan op één blaadje twee kanten kopiëren en dan de voor- en achterkant van mijn identiteitskaart of zo? Gaat dat dubbelzijdig over het blaadje waarop ik moet kopiëren of over mijn ID-kaart? Of allebei?

Bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Er wordt mee bedoeld dat je een kopie moet maken van zowel de voorzijde als de achterzijde van jouw persoonsgegevens zoals die staan op de betreffende identiteitsbewijzen. Of die kopieën op één blaadje aan twee kanten, of op twee blaadjes staan maakt niet uit. Het gaat om de gegevens, dat ze die van beide zijden hebben.

Beide kanten van het identiteitsbewijs moeten worden gekopieerd. Niet meer, niet minder. Simpelste: op 1 blad de voorkant, op 1 blad de achterkant. Wat ook kan: kopie maken van voorkant en dan het blad met de kopie en de achterkant van het id-bewijs op het kopieerapparaat leggen, zodat je maar 1 blad nodig hebt voor de organisatie die erom vraagt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100