Is Obama echt zo goed of wordt het een 2nd Bush?

N.v.t.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hij heeft in ieder geval mijns inziens een voortvarende start gemaakt. Ik ben echter wel bang dat hij een beetje te veel hooi op zijn vork neemt/gaat nemen. Hij is dan wel heel anders dan Bush, maar bijna de hele wereld is wat voorzichtiger geworden als het gaat om samenwerking (op welk gebied dan ook) met de U.S.A., zeker in deze economisch zware tijd. Hij zal dus eerst nog veel goodwill moeten zien te kweken.

Erger als Bush kan het niet worden.

Hij kan er in elk geval geen rotzooi van maken want dat is het al, dankzij Bush...

Obama gaat het zeker goed doen. Hij bouwt nu al een een sterk netwerk, en dat gaat in de toekomst zijn vruchten afwerpen.

Tot nu toe doet hij het uitstekend. Hij is zeer voortvarend, gaat moeilijke dingen niet uit de weg, motiveert en inspireert mensen. Maar het moment zal komen dat de Amerikaanse bevolking echte resultaten wil zien. En het is/wordt voor hem heel moeilijk te "leveren". Dan zal hij zijn retorisch talent nog hard nodig hebben. Hij wordt geen tweede Bush. Zijn beleid is echt fundamenteel anders. Hij is ook veel meer een pragmaticus dan de ideoloog die Bush was. En hij heeft een oneindig veel betere presentatie.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100