Kabinetcrisis? Van wie mag t kabinet vallen?

Dit ivm het rapport Davids over Irak.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

We worden door hun allen keihard voorgelogen. En als we het dan over normen en waarden hebben en dan ook nog eens respect, dan moeten we goed gaan zoeken. En achteraf zijn deze normen en waarden keiharde leugens. Laat het dan maar weer eens goed knallen, want geloofwaardig zijn ze niet meer.

Van iedereen behalve het CDA, PvdA en CU

Van Bolkenstein

Van mij, en.... heel hard!

Als je als kabinet de 2de kamer niet volledig inlicht over zoon zwaar onderwerp als de inval in irak , dan moet je verdwijnen , je bent niet meer geloofwaardig, niet alleen voor de 2de kamer, maar ook niet meer voor het nederlandse volk.

We hebben een regering die én niet het vertrouwen van het volk geniet én al meerdere interne geschillen heeft gehad die ieder ander kabinet hadden laten breken. De enige reden dat dit kabinet nog zit, is dat de partijen die de coalitie vormen het over één ding eens zijn: het zou voor een slechtere situatie zorgen als er nu verkiezingen waren. Officiële versie: slechter voor Nederland. Officieuze werkelijkheid: ze staan er zo slecht voor dat ze massaal zouden verliezen bij nieuwe verkiezingen. Het is hetzelfde argument dat dictators gebruiken om aan de macht te blijven, dat er 'chaos' zou ontstaan als ze het land niet in hun sterke greep zouden houden. Maar dan met democratische pretenties. Voor de helderheid: ik was er destijds erg vóór om Saddam Irak uit te schoppen. Dat maakt me alleen niet vergevingsgezind als het gaat om het verkeerd informeren van de Kamer bij zo'n cruciale beslissing. Wat mij betreft is dit rapport de zoveelste reden waarom het kabinet mag vallen.

Van elk weldenkend mens mag het kabinet vallen. Ze hebben ons een oorlog in gerommeld en kunnen nog steeds niet vertellen waarom. Zelfs Bolkenstein zegt: "Er was geen enkele redenen om de oorlog te steunen. Hoe kon ik nou dingen weten die het kabinet niet wist? De Kamer had beter geïnformeerd moeten worden", aldus de VVD-coryfee op Radio 1. "Ik zou het een goede zaak vinden als Balkenende hiervoor zou aftreden."

vrij nutteloos, het CDA word toch weer het grootst, en dan zitten we straks met balkende 5 (of was het 6?) en als ik me goed herinner was het CDA destijds de beste maatjes met bush jr. Toegevoegd na 8 minuten: het is trouwens vrijwel zeker dat het CDA dan weer in de regering zou komen als ze aan het cordon sanitaire tegen wilders indd doorvoeren.

Van mij mag het meteen vallen,maar niet door de oorlog.Het zijn allemaal mannen en vrouwen die bewust voor het leger hebben gekozen...ze wisten dat dit kon gebeuren.Het enige nadeel vd oorlog is het geld wat zoiets kost.Ik leef natuurlijk mee met de slachtoffers en hun familie hoor,maar dit is nu éénmaal het risico van hun vak.Als deze regering valt,heb je grote kans dat Wilders de grote winnaar wordt,en dan hoor je toch weer de volgende groep klagen.Een regering doet het toch nooits goed.Dus wat is het nut van een nieuwe regering?

VAN MIJ AB-SO-LUUT NIET. De herverkiezingen zullen een catastrofale uitslag brengen: een coalitie tussen de PVV, VVD en CDA waarschijnlijk. De enige mogelijke... Lees de stukken van HP/De Tijd, de journaliste van de infiltratie. In het blad stond dat de PVV-kamerleden zelf letterlijk hebben gezegd: 'Tuurlijk maken we ons niet druk dat we de dingen die we roepen waar kunnen maken. We komen nog lange niet aan de macht en zo wel, dan komt er een geval van cordon sanitair. Ach, we maken ons niet druk.'

Cda is de enige partij van de regering van toen.Aangezien god ons al onze zonden vergeeft,kunnen ze lekker blijven zitten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100