Wat is het e-mailadres van de huurcommissie?

Ik heb contact gezocht met de huurcommissie door middel van een brief. Hierop heb ik al reactie een brief gekregen met het verzoek ze te bellen. Dit heb ik tot twee keer toe gedaan, maar ik krijg niemand aan de lijn. Op hun website geven ze alleen de mogelijkheid om te bellen en een brief te sturen, maar ik wil ze even snel een e-mailtje sturen met het verzoek mij te bellen of de zaak via de mail af te handelen.

Toegevoegd na 5 minuten:
info@huurcommissie heb ik reeds geprobeerd. Ik krijg als reactie: Uw bericht kan niet worden bezorgd bij de volgende geadresseerden of groepen:

info@huurcommissie.nl (info@huurcommissie.nl)
Uw bericht kan niet worden bezorgd omdat bezorging bij dit adres aan beperkingen onderhevig is.Diagnostische gegevens voor beheerders:

Bronserver: SHC-MS-01.huurcommissie.local

info@huurcommissie.nl
#550 5.7.1 RESOLVER.RST.NotAuthorized; not authorized ##

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kunt niet mailen met hen, er is voor consumenten geen e-mail adres beschikbaar, je kunt ze bellen of schrijven, zoals je al weet. De enige mogelijkheid om ze naar jou te laten bellen is een klacht in te dienen over hun bereikbaarheid, dan wordt je binnen een paar dagen teruggebeld naar aanleiding van je klacht, maar ik denk niet dat ze ingaan op andere vragen, als je het op die manier doet.

Bronnen:
http://www.huurcommissie.nl/contact/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100