Wilders uitgeroepen tot beste politicus van het jaar,door de lezers van Nu. Over wie zegt dat het meest?Over Wilders of...?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dit zegt natuurlijk iets over de lezers van Nu.nl. Want de stemming is door hen uitgevoerd. Of Wilders nu objectief (hoe je dat ook zou moeten bepalen) de beste of de slechtste is, volgens Nu.nl lezers heeft Wilders datgene wat een goede politicus moet hebben.

Of je NU wilt of niet: je kunt er niet omheen dat de PVV de eerste of tweede partij van het land gaat worden. Dan is het niet raar dat hij tot politicus van het jaar wordt gekozen. Of is Balkenende dat soms...........NU misschien wel na het Irak-rapport!

Het is duidelijk dat er in dit land iets moet veranderen en ik heb respect voor het feit dat Wilders dingen hardop durft te zeggen die heel veel mensen wel met hem eens zijn maar niet durven te uiten.Men moet eens ophouden om steeds te doen alsof Wilders-aanhangers racistische a-sociale mensen zijn. Ieder heeft recht op een mening. Toegevoegd na 5 minuten: Het zegt meer over Wilders want je wordt niet voor niets politicus van het jaar.

Dat zegt wat over het land, de lezers dus, dat zegt wat over Wilders en het zegt wat over het blad "Nu"... En het zegt wat over jou de vraagsteller... Het meest zegt dat over de lezer dezes...

Ha, die Petergradisen; Dat zegt misschien net zoveel over Wilders' kwaliteiten als politicus als over het ontbreken ervan bij zijn collega's. Overigens zeggen dit soort polls meer over de publicitaire bekwaamheid van een politicus dan over zijn inhoudelijkheid, daadkracht en effectiviteit. Echt goede politici hoeven helemaal niet populair te zijn.

Het zijn nog maar 12 dagen in het nieuwe jaar en hij is alleen nog maar door NU.nl uitgeroepen als beste politicus.Dat zegt verder nog niets over Wilders maar over NU.nl.

Dit is een moment opname, voor beide partijen. Dus staat het 1 - 1

Dit zegt bar weinig! Elk onderzoek heeft andere uitkomsten! Leven en laten leven....

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100