Kent er iemand rechtse bloggers op het internet?

Hallo,

Ik ben op het internet op zoek naar rechtse bloggers! Kennen jullie er misschien een paar? Dat zou me enorm helpen.

Groetjes,

Beelaerts

Toegevoegd na 7 minuten:
Ik bedoel dan vooral rechts-conservatief ... geen gekke nazi's of zo ....

Weet jij het antwoord?

/2500

Stormfront Is mischien wat je zoekt. Meer een forum maar het verschil is klein. http://www.google.nl/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CBkQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.stormfront.org%2Fforum%2Fforumdisplay.php%3Ff%3D22&ei=ZMRMTq6xL4qAOsje2fYG&usg=AFQjCNFR8UBSSvFqHqaUHjqUyWCv3YsW3Q Toegevoegd na 1 minuut: Pas op, er zitten daar een boel zieke geesten.

Er zijn natuurlijk politieke figuren uit die "rechts" zijn en bloggen. Rechts van het politieke veld zijn deze partijen: CU, CDA, VVD, SGP en PVV. Je kan de partijvoorzitters van deze partijen volgen als je interesse daar naar uit gaat.

GeenStijl.

Bronnen:
http://geenstijl.nl

Pajamas Media, American Thinker, National Review Online. Grappig: Hope 'n Change Cartoons.

Kijk eens op de site van elsevier, dat is ook een behoorlijk rechts bolwerk!

Ik ben niet zeker of dat echt een blog is maar het lijkt rechts georiënteerd: http://www.hetvrijevolk.com/index.php?pagina=1

Fox news is rechts-conservatief. Op de site van Fox News is een aparte blog-site. Het is niet echt je-van-het. Toegevoegd na 1 dag: http://blog.seniorennet.be/hexaeder/archief.php?startdatum=1262300400&stopdatum=1293836400 Dit ziet er ook wel rechts uit.

Kijk hier eens: http://www.meervrijheid.nl/

Bart-Jan Spruyt is een rechts-conservatief denker, oprichter van de conservatieve Edmund Burke-stichting en columnist voor onder meer de Elsevier. In de bronnen zijn weblog en twitterfeed. Bovendien staan aan de rechterkant van zijn weblog zeer veel links naar andere conservatieve schrijvers, bloggers, denktanks en stichtingen.

Bronnen:
http://bartjanspruyt.blogspot.com/
https://twitter.com/#!/BartJanSpruyt

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100