Is er iemand bekend met de Bildenbergs?

Schijnt dat regeringen altijd al niks te vertellen hebben als het er op aan komt met het maken van beslissingen
Maar dat het allemaal "puppets"zijn van een,nooit in de media genoemde,overkoepelde organisatie.

Weet jij het antwoord?

/2500

Gewoon een praatclubje. Niks om je zorgen om te maken.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Bilderbergconferentie

Wat wil je weten? De Bilderbergconferentie is een terugkeerende conferentie waaraan wereldleiders wereldse zaken bespreken zoals wereldeconomie, politiek, grote conflicten enzovoort. Een praatgroepje dus van allemaal mensen die zichzelf veel te belangrijk vinden. Dat er mensen zijn die gelijk bang daarvan worden en gelijk denken dat zij de wereld in handen hebben zijn imo paranoïde. Bijna niemand is ooit bij zulke conferenties geweest, dus velen gissen slechts. Maar geloof vooral wat je zelf wilt geloven in deze.

ja het hoofdkwartier is een hotel,en alle bilderberghotels zijn eigenlijk afluistercentra met ondergrondse kerkers waarin andersdenkende worden opgesloten in een computer waarna ze deel uitmaken van de matrix (dit is onzin net zoals de vraag)

Ze hebben in Zwitserland ook jaarlijks zulke conferenties. Praatklubjes van oudere mannen, waar evenwel wel beslissingen worden getoetst enz. De EU heeft in Brussel ook regelmatig van dit soort bijeenkomsten, maar die zijn formeler. Ik denk dat er bij de Bilderbergcoffernties niet wordt gestemd. Er zijn filmpjes van de Bilderberg conferentie, bijv over toespraken van wijlen prins Bernard.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100