Worden in Iran bestrijdingsmiddelen/pesticiden gebruikt in de landbouw?

Graag snel antwoord!! Dit moet ik voor morgen al weten. Mijn moeder zei van niet omdat het niet halal is, en op google vond ik ook één linkje waarin stond dat Iran geen pesticiden gebruikt. Klopt dit?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik vond een klein artikel op een site waar wordt beweerd dat er geen bestrijdingsmiddelen gebruikt wordt. Tholen - Helfer Overseas heeft gisteren de eerste granaatappelen uit Iran ontvangen. Tot januari zullen er weer regelmatige binnenkomsten plaatsvidnen. De zendingen worden gecontroleerd door Groen Agro Control. “De eerst controle moet nog plaats vinden, maar we zijn er zeker van dat net als vorig jaar er geen bestrijdingmiddelen zullen worden aangetroffen. Het product is vrij van alle bestrijdingsmiddelen, want deze worden niet gebruikt in Iran", zegt Ron Jongejan van Helfer Overseas Toegevoegd na 17 minuten: Op een engelse site vond ik iets heel anders waar wel degelijk bestrijdingsmiddelen worden gebruikt. Aangezien het artikel te groot is zal ik de link hier plaatsen; http://translate.google.nl/translate?hl=nl&langpair=en%7Cnl&u=http://www.pan-uk.org/pestnews/Issue/pn59/pn59p12.htm

Bronnen:
http://www.agf.nl/nieuwsbericht_detail.asp...

Nee hoor. In elk land gebruikt men dit trouwens. Ook in Nederland en België. Daarom bestaat er ook bio: Voor biologisch eten worden die niet gebruikt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100