Wat kan ik doen met lege dvd-hoesjes?

Ik was het zat, die stápels dvd's in m'n kast. Ik heb alle losse dvd's nu in mappen en spindels gedaan, maar vind het zonde om al die lege dvd hoesjes weg te gooien. Weet er iemand een alternatief (creatief?) doeleind voor?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Weggooien bij het 'oude plastic' dan worden er weer nuttige dingen van gemaakt, zoals bv een speelgoedauto

Ik zou zeggen: Zet ze op marktplaats. Volgens mij zijn er best wel wat mensen die die dingen graag over zouden nemen voor een zacht prijsje. In de winkel zijn die krengen namelijk best prijzig.

Geef ze aan de locale kleuterschool. Daar kan je uuuuren knutselplezier mee hebben. Of de kinderen kunnen voor bv moederdag hun eigen DVD hoesjes maken etcetc. Let er wel op: in een spindel beschadigen de DVD's snel. Je kan ze beter allemaal in een map hebben. Wrijven ze veel minder tegen elkaar aan bij get zoeken naar een dvd.

Als het er genoeg zijn schroef dan je hele muur vol met de hoesjes. Steek in de hoesjes foto's van geliefden, plaatjes die je mooi vind, een stukje behang, etc.... maak je eigen persoonlijke collage.

Als je niet de hele muur onder wil boren, kan je de hoesjes met de foto's erin ook half openklappen zodat ze mooi recht blijven staan.

maak een storm vaste Tipie en test hem als het weer hard gaat regenen (geloof morgen), dus je moet opschieten!

nog een keer gebruiken

weggooien, asap

met lege dvd-hoesjes valt nog genoeg te doen. zijn ze van plastic, dan kun je er een eigen ontwerp-hoes van maken en er een cadeau bon in doen kan ook heel goed.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100