Als 666 de duivels nummer is, wat is dan het nummer van de engelen?

Ik weet dat 666 het nummer is van de duivel.. Maar ik had gehoord dat 777 de engelen nummer is. Is dat waar?

Toegevoegd na 6 minuten:
Ooh ja en 333 was er ook een geloof ik..

999 was ook volgens mij een duivels nummer het omgekeerde van 6 maar dat is waarschijnlijk niet waar :p

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Mij is bekend dat 666 het duivels nummer is. Voor de rest van jou cijfercombinaties ken ik niet. Wel word gezegd dat je verbonden met engelen als je 3x op een klok kijk, dat het tijdstip 11.11, 0.00 of 22.22 is. Dit moet wel spontaan gebeuren, dus niet dat je op het tijdstip gaat zitten wachten

Naar mijn weten is 777 het nummer van Jezus; geboren op aarde en naar God in de hemel (daar boven) gegaan. Dat zie je terug in het cijfer 7. Het nummer van God is trouwens 888; 8 is oneindig, kun je zo lang mee door gaan als je wilt.

Het volmaakte getal is 10.Dit wordt ook tetraktus genoemd.(Pythagoras)

Het getal 666 is het getal van het beest. In de Bijbel zijn veel momenten waar aan getallen een symbolische betekenis wordt gehecht. 7 is bv het getal van de volmaaktheid. 6 is het getal van het onvolmaakte. 3 is het getal van volheid. dus driemaal zes is het getal van het volledig onvolmaakte; het slechte. Ik heb me er verder nooit zo heel veel mee beziggehouden, omdat ik het een bijzaak vind. Maar via onderstaande link kun je vinden welke betekenis de getallen in de Bijbel kunnen hebben (666 komt ook daarvandaan). Zo zijn er mensen die hebben uitgedokterd, dat als de letter a het getal 101 krijgt en b 102 enz., dat dan de naam Hitler, de getalswaarde opgeteld, als uitkomst 666 heeft. Het is maar bijgeloof, maar toch heel toevallig dat dit zo uitkomt.

Bronnen:
http://www.oudesporen.nl/Download/OS0975.pdf

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100