Wat is een leuke, creatieve activiteit die je samen op de fiets (op de hei) kunt doen?

Het maakt in principe niet uit of je er iets blijvends aan over houd, ik wil het echter wel fotograferen en er niet zelf de hoofdrol in spelen :)
Wij krijgen altijd zulk leuk huiswerk op^^

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kan het gras tussen de heide vandaan plaggen en daarmee je fiets bekleden. Zal waarschijnlijk leuke foto's opleveren en het plaggen is nog nuttig ook. Je hoeft alleen een tas mee te nemen met een mes, een vouwschep en wat dun touw en natuurlijk je camera. Veel plezier!

Een soort teambuildingsactiviteit voor'n groep vanaf 10 personen waarvoor je wel van de fiets af moet stappen en waar je ongeveer 'n half uurtje mee bezig bent: Neem blinddoeken en een lang touw mee. Blinddoek het hele gezelschap en geef ze de opdracht om met het lange touw als hulpmiddel, in een vierkant te gaan staan. Als ze klaar zijn, mogen ze de blinddoek afdoen en kijken of het gelukt is. Het leuke is dat ze samen moeten werken om het touw in vieren te vouwen en dat ze uit moeten rekenen hoeveel mensen er per kant moeten gaan staan. Hiervoor zullen verschillende mensen uit de groep zichzelf als leider willen opwerpen en voorstellen gaan doen. Anderen zullen lijdzaam ondergaan, anderen zullen dwars gaan liggen. Leuke foto's gegarandeerd!