Wat is dé plek in Nederland waar de mooiste reptielen bekeken kunnen worden?

Ik zoek een soort dierenpark in Nederland waar in het speciaal reptielen bekeken kunnen worden. Via Google word ik er echter niet echt wijzer van.

Tot nu toe ben ik op de site van www.oliemeulen.nl terechtgekomen en www.iguana.nl.
Deze sites zijn echter niet zo spectaculair. Ik word er niet wijs uit hoe groot het is en welke dieren ze er nu allemaal laten zien.

Heeft iemand een leuk idee of ervaring in een park waar de mooiste reptielen rondlopen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wij zijn laatst met de hele familie naar de oliemeulen geweest Er is een slangen & spinnen show waarbij je de slang om je nek krijgt en een vogelspin in je hand en er wordt van alles uitgelegd over de dieren Buiten zitten nog diversen vogels en uilen daarmee doet men ook een show

Dit weekend is er een groot reptielenbeurs in utrecht Op 5 april in Haarlem. Daar kun je alle dieren goed bekijken

misschien is serpo in delft interessant voor je? geen park, maar wel de grootste reptielenopvang in nederland. Toegevoegd na 3 minuten: ik lees net op hun site dat ze momenteel in de steigers staan, en er geen bezoek mogelijk is, maar ik zou het zeker in m'n achterhoofd houden.

En natuurlijk Artis Amsterdam!

Bronnen:
http://www.artis.nl/main.php?pagina=pagina...

Je kan naar Serpo gaan. Het linkje tref je hieronder

Bronnen:
http://www.serpo.nl/

Oliemeulen is hartstikke leuk hoor Niet al te groot maar toch heel veel te zien En juist dat het niet zo massaal is maakt het erg leuk Zeker een aanrader! Toegevoegd na 1 minuut: Wat ook erg mooi is en wel groter als oliemeulen is: http://www.iguana.nl/ in Vlissingen. Zeker ook de moeite waard en zit in prachtige oude panden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100