ik wil een foto uit laten vergroten en dan in 3 gedeeltes als schilderijen naast elkaar ophangen, weet iemand waar ik zoiets kan bestellen?

Toegevoegd na 9 minuten:
Ik wil geen canvas, maar meer 'platte' gladde schilderijen/foto's

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Omdat je geen kant-en-klaar canvas wil zul je dus je foto moeten uitvergroten tot de goede maat en zelf gaan knippen en lijsten moeten vinden om ze in te doen. Je kunt lijsten op maat laten maken bij een lijstenmakerij (google daarop met een grote plaats in je buurt) of je zoekt ergens een drieluik met een goede maat, haalt daar de foto of het schilderij uit en doet daar jouw verknipte grote foto in. Je foto vergroten tot de goede maat kan bij elke fotozaak. Toegevoegd na 2 minuten: Hier heb je een set lijsten die je kunt gebruiken voor 50 euro: http://volgersspelenhobby.nl/schilderen-op-nummer/lijsten/lijsten-set-voor-drieluik.html maar op marktplaats kun je ze ook zo vinden. Bijv hier: http://link.marktplaats.nl/658660315

Bij een fotolab kun je in alle gewenste maten je foto's laten afdrukken en opplakken op een ondergrond zoals dibond/ foam/ polystyreen. Dat zal wel een stuk duurder zijn dan wanneer je een kant en klaar product in een standaard maat bestelt bij bvb. webprint. In de meeste grote steden zit wel een fotolab en je kunt het vaak ook online bestellen. Mocht je meer info willen hierover, stuur me dan gerust een berichtje.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100