Waarover gaat het in het liedje "Kon ik maar even bij je zijn"?

Hi

ik ben net verliefd geworden op dit prachtig liedje van John Ewbank (gezongen door Gordon/Thomas Berge), maar ik vraag me af waarover het eigenlijk gaat. Over een verloren liefde? Of gaat het misschien over de liefde voor iemand die dood is (bijvoorbeeld ouders, een goeie vriend....)? Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Zoals hierboven al aangegeven heeft Gordon ooit vertelt dat het over zijn oma ging. Echter is het niet door Gordon geschreven, misschien had John Ewbank wel iets heel anders in zijn hoofd. Hoe ik het zie met muziek is dat het gaat over: waar jij vindt dat het over gaat. Muziek is een gevoel en als jij dit een mooi nummer vindt omdat je lief net bij je weg is, of juist omdat je oma is overleden, dan gaat het dus daarover (voor jou). Iedereen kan het dus voor zichzelf invullen. Dat is voor mij het mooie aan muziek.

Over een overleden persoon.....

Gordon heeft ooit gezegd dat het over zijn oma gaat.

Net wat je zelf wilt... het is op velen van toepassing en dat is denk ik ook de bedoeling van een liedje zoals dit.. Ik liet het liedje afspelen bij de begrafenis van mijn zoon..

Ik zou zelf zeggen dat het gaat over een overleden persoon die de zanger/ tekst schrijven van het nummer erg mist. Maar het ligt er ook aan hoe je er na kijkt. Want je kunt het inderdaad ook zien als dat een relatie is verbroken en je graag zou willen dat die persoon weer bij je was.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100