Wat maakte Ramses zo bijzonder?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Heel veel. Hij was én een fantastische zanger en liedjes schrijver. Verder was hij beeldschoon, heel erg lief, gevoelig, charmant en spiritueel. En ook nog een enorme levensgenieter. En dan zijn bijzondere naam en afkomst, die spraken ook tot de verbeelding. Kortom: een uniek mens en artiest.

Alles hierboven, en wat hem voor mij zo byzonder maakte : hij lééfde.... En hij heeft mij op heel jonge leeftijd (ik ging met 17 op kamers, en hij was toen op het hoogtepunt van zijn bekendheid) geleerd, dat vrijheid iets is, dat je 'ín' je hebt, en dat niemand dat ooit kan afpakken, als jij dat niet toestaat.

Niets.... wat mij betreft....

Wat mij betreft helemaal niets. Zijn liedjes spreken mij totaal niet aan. Maar ja,dat is persoonlijk!

Egyptische vader, Russische moeder, achtergelaten in Amsterdam, opgegroeid als een volkse troubadour. Meer bijzonders kan ik niet bedenken.

Het bijzondere is dat die overleden is. Verder niks.!

Bijzonder is nog zwak uitgedrukt, wat een uitstraling, wat een mooie liedjes, wat een prachtige stem en wat een lieve man!!!! Hij was zo verschrikkelijk aantrekkelijk, iedere vrouw in mijn omgeving was verliefd op hem. Als je hem tegenkwam in de stad ging er zo`n aantrekkingskracht van hem uit, absoluut iemand met charisma! Voor mijn gevoel was hij haast goddelijk! Tot aan z`n dood bleef hij die bijzondere aantrekkingskracht houden.

Afgaande op bovenstaande reakties: dat alleen vrouwen hem verafgoden.

Omdat er maar één Ramses Shaffy is... sorry was... Hij is uniek... en hij is vuur... vuur dat issie... wassie inmiddels... V U U R...

Ramses Shaffy was een monument van een man. Een levenskunstenaar pur sang. Hij heeft zijn leven tot kunst verheven, en dat kom je bijna niet tegen. Daarnaast heeft hij een totaal nieuwe muziekvorm uitgevonden met z'n 'Cantates'. Ook was hij een begenadigd pianist, acteur en schilder. Als Shaffy ergens binnenkwam, was de gehele ruimte gevuld met Shaffy. Hij had een enorme uitstraling. Die ogen, die stem, dat aura. Dat maakte Ramses zo bijzonder. Wat mij betreft mag zijn leven gevierd worden met een goed glas wijn.

Pastorale, samen met Liesbeth List.

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=x5cntzEZo1w

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100