Waar kan ik het juiste email adres vinden voor een schriftelijke klacht over de bezorging van de NRC?

Ze houden de mogelijkheid om via de email, en dat is anno 2011 toch een heel normaal medium, angstvallig stevig dichtgetimmerd .

Weet jij het antwoord?

/2500

Dan bel je ze toch, telefoonnummer is wel aangegeven toch, ben je sneller mee klaar dan mail zoeken

Je moet je blijkbaar eenmalig aanmelden bij hun, dan kan het wel.. Toegevoegd na 1 minuut: Gevonden, een webpagina om het digitaal te melden. https://service.nrc.nl/index.php?module=bezorgklacht Toegevoegd na 2 minuten: Als u de krant niet heeft ontvangen kunt u op dezelfde dag een klacht indienen mits de uiterlijke bezorgtijd is verstreken. Voor NRC Handelsblad maandag t/m vrijdag 18.30 uur, op zaterdag 13.00 uur Voor nrc.next maandag t/m vrijdag 07.00 uur Daarnaast kunt u een klacht indienen als de krant te laat is bezorgd, na de uiterlijke reguliere bezorgtijd.

Bronnen:
http://www.nrcnext.nl/service/bezorgklacht/
https://service.nrc.nl/index.php?module=be...

Klachten kunnen worden doorgegeven via het nummer 088-5720555 of via service@nrc.nl of ze kunnen worden ingevoerd via de zogeheten ‘webselfservice’ via www.service.nrc.nl. In alle gevallen ontvangt de abonnee in principe een bewijs van ontvangst van de klacht. Deze wordt vervolgens zo snel mogelijk doorgegeven aan de distributieafdeling.

Bronnen:
http://weblogs.nrc.nl/lezerschrijft/2009/0...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100