Welke film is tot de slechtste uitgeroepen ooit?

Weet jij het antwoord?

/2500

Op www.imdb.com kan je allerlei toplijsten vinden (en ook bodemlijsten). Daar staat nu de film: Àlom.net bovenaan de bottomlist (dus als laagste gewaardeerd). Toegevoegd na 40 seconden: Maar het blijft natuurlijk iemands persoonlijke mening. Vaak verschillen de meningen erg tussen ras/sexe en leeftijd...

Bronnen:
http://www.imdb.com/chart/bottom

Volgens deze site is dat Batman and Robin. http://knackfocus.rnews.be/nl/entertainment/film/filmnieuws/de-50-slechtste-films-aller-tijden-volgens-de-lezers-van-empire/article-1194659556685.htm Je kunt daar ook de trailer van de film zien. Volgens deze site is het The Wild World of Batwoman, een "komedie" uit 1966 van Jerry Warren. http://www.levenslangleren.be/hobby.php/2009/03/07/de-slechte-films-aller-tijden Hier is nog een slechtste film: http://www.youtube.com/watch?v=9KCct4RwLNM ........midddelpunt van een cultus als ‘slechtste film aller tijden’, met speciale feesten en uitverkochte bioscopen vol fans die de teksten meeroepen en zich verkleden als aardmannetjes. http://weblogs.nrc.nl/cultuurblog/2010/04/23/de-slechtste-film-aller-tijden/ Het kan ook anders: Flop 100 Slechtste Films Aller Tijden Daar is het Sproet 2 (2004) http://www.film1.nl/films/flop100/ Ik wens je veel kijkplezier.

Misschien is het Birdemic.

Bronnen:
http://www.brandnewfresh.com/2011/03/17/ni...

De film; Ed Wood verhaalt over de slechtste regisseur aller tijden. Het lijkt mij dan ook dat die dan de slechtste films heeft gemaakt. Echt een aanrader.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Ed_Wood_%28film%29

In 1 woord: Glitter Google het maar..

De meningen zijn verdeeld. Maar men is er unaniem over dat film die over de datum is en verkeerd is bewaard, de slechtste resultaten levert. Maar soms wel weer verrassende effecten. Over russische kleurenfilms uit de jaren 80 van de vorige eeuw is niemand te spreken.

Bronnen:
http://www.flickr.com/groups/ishootfilm/di...
http://www.rangefinderforum.com/forums/sho...

Door mij uitgeroepen tot slechtste film THE family Stone die familie bijeenkomst met Kerstmis en al die personages kon mij echt niet boeien maar er is vast nog wel een erge film die schiet mij nu niet te binnen.

Bronnen:
Deze film heb ik per ongeluk gekocht

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100