Is de ark van Noach ooit gevonden?

De vraag lijkt me duidelijk(;

Weet jij het antwoord?

/2500

Er zijn op een berg in Turkije in de zomer van 2008 restanten gevonden die mogelijk van de ark van Noach afkomstig zijn. Het ligt op ruim 4000 meter hoogte op de berg Ararat in het oosten van Turkije, bedolven onder ijs en rotsachtige grond. De ingang ligt 3 meter diep en moest uitgegraven worden. Maar het is Chinese onderzoekers gelukt om er binnen te komen. Er zijn ruimten gevonden die lijken op stallen. Er ligt een balk met acht pinnen met vierkanten koppen, waarschijnlijk bedoeld om dieren aan vast te binden. Er bevindt zich een boomstam met traptreden erin. Niet geschikt voor dieren, wel voor mensen.

Bronnen:
http://www.refdag.nl/nieuws/buitenland/ark...

Nee ,wel vaak naar gezocht met name in Turkije Armenië ook nu nog beweert men daar ter plaatse dat hij daar ligt arak gebergte of zo maar ja het moet van ver voor onze jaartelling zijn 4000 jaar?terug

Die is waarschijnlijk nog niet gevonden. Er werd beweerd dat de vindplaats Durupinar in Turkije was maar dat bleek toch niet waar te zijn.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Ark_van_Noach

Het is 100% Zeker gevonden .inderdaad in turkije. De afmetingen kloppen ook precies als hoe het in de bijbel staat. Zelfs etensresten zijn nog bestaan gebleven. En ook duidelijk hokken voor grote en kleine dieren.

Als je alleen met je naaste familie op een onherbergzame berghelling strand dan wil je natuurlijk een comfortabel huis en graag wat stoken als het koud is en dan heb je zo'n ark al snel vertimmerd en verstookt. Het antwoord is dus nee.

2 tot 100 Miljoen diersoorten op een boot? ( die schatting vind je hier http://www.sciencedaily.com/releases/2003/05/030526103731.htm ) Oh nee, 4 tot 200, sinds het paren waren. Nee zo'n boot is tot nu toe nogsteeds niet gevonden. Tot nu toe zijn alle vermeende vondsten ontkracht. Het is best een lucratief onderwerp als je het bekijkt vanuit het perspectief van een oplichter. Veel christenen, wetenschappers en journalisten zouden veel geld betalen om zo'n vermeende ruïne te bezoeken. Maar goed hoe wouden ze al die dieren in leven houden en tegelijk niet zelf verdrinken in de poep? Oh wacht, natuurlijk. Met christelijke dogmatiek is er altijd wel een uitweg te verzinnen zodat het plaatje uiteindelijk min of meer zal passen. Bij wetenschap staat god altijd aan het einde van de verklaring, als je niet meer verder komt in je redenatie. Bij religie staat hij altijd aan het begin van een redenatie.

nee iets wat niet bestaat kun je ook niet vinden

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100