Zijn er bioscopen die de 3D-bril na het zien van de film terug laten inleveren zodat deze hergebruikt kan worden?

Heb net een schitterende 3D film gezien, en nam de vier brillen van de vorige keer mee voor hergebruik. De jongen die de kaartjes scheurde en de brillen uitdeelde stond er op dat we een bril kregen, een nieuwe dus, want" u heeft er voor betaald." "Geef dan maar mijn teveel betaalde geld terug, ik heb al een bril van jullie gekregen en die is nog lang niet versleten." Tuurlijk ging dat niet, de jongen werd alleen maar zenuwachtiger van me en de rij achter me stond te zuchten of te grijnzen, haha! Maarrrr....Geef toe, het is niet bepaald milieuvriendelijk als mensen voor iedere 3 D film per se een nieuwe moeten. is dit gebruikelijk? ben van plan actie te ondernemen, heb al het adres van de directeur.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je hebt verschillende 3d systemen Op basis van (dure) actieve brillen, daarbij wordt eigenlijk om en om een glas ondoorzichtig gemaakt, waardoor als dit synchroon loopt met de film je verschillende beelden voor het linker en het rechter oog aan kan bieden. Zo kan je en 3d effect krijgen. Deze brillen worden ingenomen en schoongemaakt. Op basis van (goedkope) passieve brillen, Dit zijn polaroid brillen waarbij het ene glas een kwart slag gedraaid is. Met behulp van gepolariseerd licht kan je dan 2 verschillende plaatjes gelijktijdig vertonnen en zo 3d effecten maken. Deze brillen worden meestal meegegeven, inname en schoonmaak zal waarschijnlijk duurder zijn dan een nieuwe bril.

Bronnen:
http://www.moviesense.nl/3d-films/3d-techniek/

de keer dat ik naar een 3d film ging, kon ik de bril gewoon terug geven, ze stonden bij de uitgang om ze op te halen.

Ik hoop dat je een beetje genoten hebt van de film in 3D Bij mij om de hoek in de bioscoop heb ik mijn 3D bril gewoon moeten inleveren voor de ronde films daarna. Naar mijn weten betaal jij als bezoeker niet direct die complete bril af zodat je hem mag hebben. Er is toch hopelijk niets raars met die bril gebeurt tijdens het kijken van de film. Je haalt er een doekje overheen of misschien nog niet eens en de bril kan weer gebruikt worden voor de volgende ronde mensen die naar de film gaan kijken. Ik heb me laten vertellen dat 1 zo'n 3D bril al gauw zo'n 50 euro kost dus dat geld heb je er niet zomaar uit door een simpel kaartje te kopen voor de film.

Ik heb al een paar keer naar een 3D-films geweest. En dat altijd in hetzelfde bioscoop. Avatar was een van de eerste film in 3D en dus best wel populair. Toen moest je bril na afloop weer terug geven je hoefde er niet voor te betalen. Volgende keer dat ik ging voor een andere 3D-film en toen moest je het kopen en sommige namen hun eigen mee en volgende keer dat ik ging nam ik me oude weer mee. In de bioscoop stond een bord; als je naar een 3D-film wilt neem dan je bril mee! Dit is in Den-Haag, daar doen ze niet dat hergebruike. Dus als je eigen hebt is dat oke en als je het niet hebt kun je het 'huren' en dit in Leiden.

Ze hergebruiken de brillen wel degenlijk. Bij de Utopolis wel daar hebben ze van die stevige brillen die je moet inleveren na de film

De 3D brillen bij pathe schouwburgplein in rotterdam moeten altijd terug gegeven worden. Daar staan ze je na de film op te wachten, om de brillen terug in ontvangst te nemen

JA DE CINEMEC in ede

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100