Wat is de betekenis van WAP uit het liedje van Cardi B?

Cardi B heeft een liedje uitgebracht: WAP. Dat was best wel een ding. Sommige vrienden zeiden vóór dit liedje weleens iets als "Ik wil kipnuggets wap, kom McDonald's." Maar is Cardi B haar liedje betekent het volgens mij iets heel anders... Wat is nu de betekenis van WAP?

Weet jij het antwoord?

/2500

Die tekst is zeer platvloers, zie ik nu ik kijk naar de vertaling op https://genius.com/Genius-nederlandse-vertalingen-cardi-b-wap-ft-megan-thee-stallion-nederlandse-vertaling-lyrics De letters staan voor 'wet ass pussy'...

A dirty mind is a joy forever. Dat is de uitleg van WAP als: wet ass pussy. Maar bestaat er wel een "dirty mind"? Nee, eigenlijk niet - het is een verbastering. De oorspronkelijke uitdrukking is: "A thing of beauty is a joy forever". Een beroemde zin van de Engelse dichter John Keats. Hij zou zich omdraaien in zijn graf als hij zou weten hoe zijn werk wordt verminkt.. Hoe de schoonheid wordt vervuild. En betekent WAP wellicht ook iets anders dan gesuggereerd? Jazeker. Maar dan wordt het wel erg zakelijk. Iedereen die een smartphone heeft, doet aan wappen: internetten met behulp van wireless application protocol (wap). Een andere uitleg kan ook: WAP = Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren. Niet te verwarren met de derde zakelijke uitleg: de vroegere Wet Autovervoer Personen. Iets platvloerser lijkt het woord wappertje. Een vroeger populaire benaming voor een WAP-verzekering van een bepaalde maatschappij. Bron: woordenboek Afkortingen Van Dale..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100