Wat is het verschil tussen ''one in ten'' en ''ten to one''?

Toegevoegd na 1 uur:
Dus bij ''ten to one'' is de kans dat het NIET gebeurt 10 keer zo groot dan de kans dat het WEL gebeurt? (90% is 10 keer zoveel als 9%, samen 100%)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nog een keer :D 10 tegen 1 is 10 van de 11 keer=91% een op de 10 =10% Als iemand zegt 10 tegen een schat hij de kans hoog in. Het is ook een uitbetalings factor in weddenschappen. Deze kans is zo hoog dat de bookie ervanuit gaat dat het paard gaat winnen. Jij betaalt een euro en krijgt een dubbeltje+inzet terug dus aan het eind heb je maar 10 cent winst gemaakt. Je moet al 1000 euro inzetten om 100 euro winst te maken. http://nl.wikipedia.org/wiki/Odds Toegevoegd na 55 seconden: http://dictionary.cambridge.org/dictionary/british/ten-to-one very likely=zeer waarschijnlijk

One in ten is een op de tien, bijvoorbeeld in een op de tien scholieren blijft zitten, een op de tien eieren is besmet met de salmonellabacterie. Dat gaat dus eigenlijk om een percentage (10%). Ten to one is tien tegen een, bijvoorbeeld in tien tegen een dat je vanavond wint met voetbal, tien tegen een dat ik die wandeling van 25 kilometer kan uitlopen. Dat zit meer in de hoek van de waarschijnlijkheden, mogelijkheden,weddenschappen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100