Wat betekent "Removable Handle Inserts"?

In de omschrijving van de Leatherman Rebar multitool is dit een eigenschap. Maar ik zou niet weten wat ermee bedoeld wordt, of wat verwijderd kan worden (de Rebar heb ik zelf).

Toegevoegd na 30 seconden:
http://forum.multitool.org/index.php?topic=30927.0

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik denk niet dat hier gaat om verwijderen, maar meer "inklapbaar". De inserts zijn de tools die in het handvat kunnen worden geklapt. Op de NL-site staat nog iets van een vervangbare draadstripper. Het zou dus ook nog kunnen dat je de Leatherman geheel naar je eigen smaak kan inrichten. Dus draadstripper vervangen voor een kruiskopschroevedraaier (als voorbeeld). Lijkt me overigens niet waarschijnlijk. inklapbaar. Toegevoegd na 3 minuten: Ideaal stuk gereedschap, niet goedkoop. Ontworpen door Tim Leatherman, en het verhaal gaat dat hij een Chevy wilde kunnen repareren met slechts één tool. Hoe stoer dit stuk gereedschap ook aandoet, in de volksmond wordt het een "leren nicht" genoemd. ;-)) http://en.wikipedia.org/wiki/Leatherman Toegevoegd na 6 minuten: Ik heb zelf ook een Leatherman (geen Rebar), maar niks wijst erop dat ik tools kan uitwisselen.

Bronnen:
http://www.leatherman-multitools.nl/index....

De handleiding geeft aan, dat er diverse gereedschap onderdelen vervangbaar zijn, o.a. de draadschaar. Dat lijkt me de bedoeling van deze zin. Toegevoegd na 7 minuten: Kun jij,als bezitter van de Rebar er zelf niets vervangbaars aan ontdekken?

Removable inserts kan je vertalen als; verwijderbare inzetstukken. De handle is het handvat. In mijn optie moet je dus de inzetstukken in het handvat kunnen verwijderen als dat nodig mocht zijn, zodat je ze niet eruit hoeft te slopen en ze niet meer terug kan zettten. De combinatie punttang is voorzien van een draadknipper met vervangbare snijdelen. Replacable is vervangbaar, removable is verwijderbaar. Toegevoegd na 4 dagen: Removable is dus écht afneembaar, scheidbaar, demonteerbaar, demontabel,wegneembaar, uitneembaar. Waarschijnlijk kan je dus delen uit het handvat wegnemen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100