Wat doet iemand als hij of zij zegt ik ga chillen?

chillen

Weet jij het antwoord?

/2500

Relaxen. Dus bankhangen bijvoorbeeld. Het hangt er van af in wat voor context je het gebruikt. Als je zegt ik ga chillen in de stad oid, ga je waarschijnlijken een drankje doen. Chillen betekend relaxen.

Hij/zij maakt gebruik van zijn/haar (vrije) tijd om iets te doen waar hij/zij zelf zin in heeft. Als ik heel 't huis heb schoongemaakt en dan ga uitrusten op de bank kan 'k zeggen dat ik aan 't chillen ben. Als ik zin heb om naar de stad te gaan kan dat voor mij ook chillen zijn. Relaxen. Rusten. Tijd voor jezelf nemen. Toegevoegd na 5 minuten: Vond leuk om te melden, naast de ingang van de Albert Heijn bij ons in de buurt zie je ALTIJD wel mensen staan. Na jah, altijd.. Elke dag tussen 07:30 en 21:00 tenzij het supersuperslecht weer is. Meestal is 't een groep jongens van tussen de 14 en 19 jaar. Het is dan net of zij voor straf beveiliger zijn die dag. Het ziet er superdroog uit, maar zij noemen dit chillen..

betekend bankhangen of relax een potje relax gamen of een film kijken of sommigen gaan een blowtje roken dat betekend chillen als het maar iets is wat bijna tot geen inspanning kost

Alles wat hierboven geantwoord klopt maar wil nog 1 toevoeging doen. Als je tegen iemand zeg of tegen je gezegd word"Chil man" dan word bedoeld "doe eens rustig man" of "relax man" die optie is er ook.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100