Hoe spreek eventually uit?

Valuable is valjubel
Actual is acsuwal
actually is acsjely
Maar wat is eventually?
Via translate.google.nl kan ik dit niet horen?
EN klopt dit bovenstaande?

Weet jij het antwoord?

/2500

Eventsjually En ja

Eventjuwellie

Eventju(a)lie. De a staat tussen haakjes omdat sommige Engelsen die niet uitspreken. Bij je overige uitspraken, hou er rekening mee dat de eerste a wat meer als een e wordt uitgesproken dan als een echte a zoals wij hem gewend zijn. Toegevoegd na 16 minuten: Als bron een briljant filmpje toegevoegd waar veel van dit soort woorden in voorkomen.

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=1K1vpU8vzRs...
http://www.youtube.com/watch?v=sWB_ev0dK8o

Wat hier boven staat is goed, maar wat je ook kan doen als je iets niet weet hoe je het uitspreekt kan je naar Google vertalen gaan, en als je dan het Nederlandse woord intikt en hij vertaal het staat er ook een knopje waar je op kan drukken en dan zegt de computer het woord

Eventually = ieventsjoewulie (Klemtoon op de tweede e) Valuable = Veljoewubel (Klemtoon op de eerste e)) Actual = Ektjoewul actually = Ektjoewullie Dit staat natuurlijk heeeeeel raar, maar als je het zo uitspreekt, dan zit je goed ;-)

Ie-vent-joe-wallie, met de nadruk op -vent-. Toegevoegd na 4 minuten: Zie ook onderstaand stukje uit Fawlty Towers, vanaf 1.15!

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=s6EaoPMANQM

heel overdreven spreek je eventually het zó uit: ie-ven-tsj-u-wal-lie nadruk op tsju Overigens de andere woorden spreek je heel overdreven zo uit: vel-ju-bol -> valuable ek-tjoe-wal -> actual ek-tje-lie -> actually

ieventchuwellie

http://nl.forvo.com/word/eventually/#en Klik op het vierkantje met blauw driehoekje ,en je hoort het.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100