waarom wordt gemeenschap ook wel geslachtsverkeer genoemd. Zo druk is het toch niet op die snelweg?

Toegevoegd na 15 minuten:
Ik bedoel natuurlijk geslachtsgemeenschap/geslachtsverkeer

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

C4 heeft gelijk, maar het zijn toch maar gekke woorden., gemeenschap, geslachtsverkeer?? Vroeger zei men ‘het gemak’ en ‘het genoegen’ als met het over poepen en klaarkomen had/ Een paar jaar geleden werd ik in een Frans ziekenhuis geopereerd aan mijn blaas, d.w.z. daarna dagen met een 3 voudige katheder in je pisbuis. Dat moet wel schoongehouden worden. De broeder kon mij niet duidelijk maken wat hij moest doen en de arme jongen werd roder en roder. Zelfs het woord ‘penis’ is al te beladen in het formele zuidelijke Frankrijk. Na een half uur begreep ik wat hij moest doen en heb hem toestemming gegeven het zaakje schoon te maken. Dus geen gemeenschap, geslachtsverkeer maar gewoon neuken. What is in a word?

Niet druk op die snelweg? Bij een zaadlozing komen er tussen de 300 tot 500 miljoen zaadcellen in de vagina terecht. Het lijkt me dus dat het er gedurende die periode zeker spitsuur is. Toegevoegd na 1 minuut: Verkeer heeft trouwens niets met drukte te maken, verkeer is officieel de verplaatsing van mensen, objecten etc. Geslachtsverkeer is dus het verkeer tussen geslachten, de verplaatsing van zaadcellen naar een andere omgeving.

denk aan verkering hebben, oftewel (exclusieve) omgang met elkaar. geslachtsverkeer is dus de omgang met elkaar op geslachtelijk vlak.

Verkeer is verkeer, 1 fietser in een steegje is ook verkeer ;-)

Met dat constante in- en uitparkeren is een botsing zo gebeurd...

Het heet geslachtsverkeer omdat als je het op de middenweg doet je geslachtsdelen niet meer te gebruiken zijn .

Verkeer is een normaal Nederlands woord maar heeft meerdere betekenissen. Het is een zg. 'homoniem' ( woord met meerdere betekenissen zoals bijv. het woordje 'arm'. Je kunt nl arm zijn en je kunt je arm breken. Verkeer is niet alleen het aantal voertuigen en weggebruikers, maar het betekent ook 'gemeenschap, relatie, verbinding, omgang'. Zo heb je ook 'briefverkeer' en dit kan ook correspondentie tussen twee personen zijn, die verkeren (gaan om) met elkaar via brieven. Geslachtsgemeenschap is dus niet anders dan gemeenschappelijk met elkaar verkeren, dus geslachtsverkeer.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100