Weet iemand een gedicht over blij zijn dat je niet meer verliefd bent?

Een relatie dreigde te gebeuren, maar het is niet gebeurd en nu is de hoofdpersoon eigenlijk alleen maar opgelucht. Weet iemand hier een rijm over? Mag in alle talen en lengtes.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Aan het begin was ik verliefd. Maar dat deed mij alleen maar verdriet. Verdriet dat ik verliefd op jou was. Maar nu besef ik dat ik niet meer verliefd ben, want dat deed mij toch alleen maar verdriet. Ik ben nu blij zonder jou. Ik lach wanneer ik wil en Gil wanneer ik wil. Ik ben vrij! Vrij als een vogel.

In den beginne zag ik jou wel staan Maar nu we wat verder zijn gegaan. Begon ik langzamer te beseffen, Hopenlijk duurt dit maar effen. Hiervan word ik toch zo moe, En ben er gelukkig nog niet aan toe. Sorry voor het effen,maar ik wist geen beter rijmwoord, beffen leek me al helemaal niets.

I thought it would be you and me from that moment on but now I realize our relationship wasn't too strong Let's go our seperate ways, you and me Being together was not to be I wish you all the happiness you can get You are one person I will not forget

Een haikoe, let op: Liefde verloren Alles is er nog. Toegevoegd na 10 uur: En ik moet nu ook denken aan de wonderschone song van Conny van den Bosch destijd:Ik ben gelukkig zonder jou, nu ik niet meer van je hou. En daarin de regel, die echt van blijdschap getuigt": Ik heb het voeteneinde van het bed bij de verwarming neergezet. Jammer, het heeft geen zin, ik zou het graag voor je zingen, maar op Youtube is mogelijk te vinden.

Bronnen:
http://www.nooitmeereenzaam.nl/index.php?p=1953

Het stond te gebeuren De lucht begon te geuren Maar onverwacht gebeurde het onverwachte Dat jij je hart aan een ander verpachtte Nu blijkt de druk bij mij te zijn weggenomen En keer ik terug naar mijn oude dromen Zie de lucht klaart op en wordt weer blauw Het spijt me maar ik houd niet meer van jou.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100